Haberler

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları "Değişim Farkındayız" Standları Açılışı Yapıldı

Güncelleme:

"Değişimin Farkındayız" Standları Elazığ'da Milletvekili Adayları Şuay Alpay, Metin Bulut Gençlik Kolları İl Başkanı Arif Sıddık Barata Ve Gençlerin Katılımıyla Açıldı.

Ak parti gençlik kolları genel merkezi tarafından tüm illerde başlatılan "değişimin farkındayız" standları elazığ'da milletvekili adayları şuay alpay, metin bulut gençlik kolları il başkanı arif sıddık barata ve gençlerin katılımıyla açıldı.

"Artık hayal denilen şeyi gerçekleştiren bir irade var" diyen Ak Parti Milletvekili Adayı Şuay ALPAY , şöyle konuştu:

"Cumhuriyet tarihinde yapılamayanı yapan, bir gün sonrası planlanamazken bugün ülkesinin 2023 vizyonunu ortaya koyan, girdiği tüm seçimlerde halkın takdirine mahzar olmuş bir AK Parti var. Gençler umut dolu geleceğimize emin adımlarla ilerlerken bölgesinde parlayan bir yıldız haline gelen ülkemizin daha da iyi noktalara geleceğine eminiz" dedi.

Milletvekili Adayı Metin BULUT ise AK Parti iktidarı döneminde Gençlerin özellikle gençlere ve gençliğe yapılan yatırım ve hizmetleri iyi değerlendirmesini istedi.. AK Parti`nin seçim beyannamesinde gençler işsizlik sorunu yaşamasın diye meslek liselerinin yüzde altmış beş seviyesine çekileceğini ilan ettiğini hatırlatan Metin BULUT AK Parti`nin gençler için büyük kazanımlar için yola çıkmış bir parti olduğunun altını çizdi.

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları İl Başkanı Arif Sıddık Barata, geçmişten ders çıkartarak geleceğe sağlam temeller attıklarını söyledi. Barata, "AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından internet ortamında başlatılan "Değişimin Farkındayız" adlı projesinin tanıtım standı açılışında yaptığı konuşmada, amaçlarının AK Parti iktidarı döneminde yaşanılan değişimin farkındalığını ortaya koymak olduğunu belirtti. Özellikle bu süreçte yaşanan değişimi kapı kapı dolaşarakk anlatacaklarını bildiren Barata, geçmişten ders çıkartarak geleceğe sağlam temeller attıklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title