Haberler

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Ensarioğlu Oyunu Kullandı

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, oyunu eşi ve iki kızıyla birlikte kullandı.

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, oyunu eşi ve iki kızıyla birlikte kullandı.

Ensarioğlu, eşi Nermin çocukları Dilan ve Delal ile birlikte oy kullanacağı Öğretmen Mehmet Sabri Güzel İlkokulu'na geldi. 1125 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ensarioğlu, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Seçimlerin ilk defa tekrarlandığını belirten Ensarioğlu, sakin ve huzurlu bir seçim dönemi geçirdiklerini kaydetti. Ensarioğlu, "Partiler enerjilerini tüketmişlerdi. Vatandaşlarda son günlerdeki olaylardan dolayı heyecan yoktu. Partilerde bir karnaval havası içinde yürütmeyi doğru bulmadılar. Her yeri gezdik dolaştık, söyleyeceğimizi söyledik. Şimdi söz sırası milletin" dedi.

"KATILIM GAYET YÜKSEK"

Katılımın yüksek olduğunu belirten Ensarioğlu, "Özellikle şehir merkezlerinde katılım çok yüksek. İlçe merkezlerinde de katılımın yüksek olduğu söyleniyor. Köylerde de katılım normal. Milletin iradesine sahip çıkması tercihini ortaya koyması demokrasimiz açısından çok sevindirici güzel bir şey. Çıkacak sonuçlar ne olursa olsun artık bütün siyasi partilerin çıkacak bu sonuçtan çok iyi bir mesaj alıp gereğini yapması gerekir. Tek başına iktidar bekliyoruz. Ancak her ne olursa olsun bundan sonra gereğini yapmak bize düşer. İnşallah hayırlı olacak 7 Haziran deneyimleri partiler açısından da önemli bir süreçti. Oradaki tavırlar, bugüne kadar koalisyon kültürünü kaybetmiş olmamız bir araya gelememe gibi bir sorunumuzun olduğunu gördük. Ama bir buçuk aylık süre içerisinde partilerin o diyaloğu bundan sonraki süreçte en azından bu seçimden sonra katkı sunacaktır faydalı olacaktır kanaatindeyiz. Seçimler hayırlı olsun" diye konuştu.

"BAZI KIRSAL BÖLGELERDE SORUNLAR VAR"

Şehir merkezinde sorun olmadığını anlatan Ensarioğlu, "Bütün sandıkları arkadaşlarımız dolaşıyor. Şehir merkezlerinde sorun yok. Kırsalda 4-5 ilçemizin kırsalında sorun var. Çeşitli baskılar ve yönlendirmeler olduğu tek kişinin oy kullandığı yönünde ciddi duyumlarımız var. Kırsalda sorun var ama şehir merkezlerinde şu ana kadar bir sorun yaşanmadı ufak tefek sorunlar dışında. Şu anda sağlıklı yürüyor" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Galip Ensarioğlu Mehmet Sabri Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title