Haberler

AK Parti'den Van Çıkarması

Güncelleme:

Van'a giden AK Parti'li 30 milletvekili ve MYK kadın kolları üyelerinden oluşan 36 kişilik heyet, il merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir arada olmak, sıkıntılarını, taleplerini dinlemek amacıyla Van'a gelen AK Parti'li 30 milletvekili ve MYK kadın kolları üyelerinden oluşan 36 kişilik heyet, il merkezindeki esnafı ziyaret etti.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati başkanlığında Van'a gelen 36 kişilik heyet, kentteki temaslarını sürdürüyor.

Basın toplantısının ardından ikişerli gruplar halinde kent merkezindeki esnafı gezen heyet üyeleri, esnafın isteklerini, düşüncelerini dinledikten sonra yerel seçimde partilerine destek istedi.

Öğlen saatlerinde başladıkları ziyareti akşama kadar sürdüren ve yaklaşık 200 esnafın kapısını çalan AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ve Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, esnafın yaşadığı sorunları tek tek not aldı.

Ziyaretler sırasında esnafla keyifli sohbetler yapan vekiller, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin gerek Türkiye gerekse Van açısından büyük önem taşıdığını belirterek, AK Parti'nin Van'da büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerini kazanmasıyla kentin daha yaşanabilir bir hale dönüşeceğini ifade ettiler. - Van

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Nebati Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title