Haberler

AK Parti'den MHP'ye Geçen Ergun, Ülkücü İşareti Yapamadı

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl AK Parti'deki görevinden istifa eden AKP Konya Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, MHP'ye katıldığı tören sırasında zor anlar yaşadı.

İki yıl sürdürdüğü AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı'ndan geçen yıl 27 Mart günü istifa eden Çevre Mühendisi Özgür Ergun, dün MHP'ye katıldı.

ÜLKÜCÜ İŞARETİ YAPAMADI

MHP'nin milletvekilleri aday tanıtım törenine katılan ve burada parti rozetini taktıktan sonra salondakileri selamlamak için ülkücü işareti yapmaya çalışan Ergun heyecanına yenik düştü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ak Parti 27 Mart Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (131)

Hdp lı hacıMobil-ANDROID:

Elbet birgun herkes HDP li olucaktır

18
36
yanıtYanıtla
SelimMobil-IOS:

Oylar MHP'ye AKP'den kaçan kaçana Bilaloglan bile kaçtı uyanın artık

27
23
yanıtYanıtla
Allahın etliekmek kafalısı:

fazla söze gerek yok Konya nın hali bu işte. (MHP ninde hali bu)

yanıt8
yanıt6
Kurban olduğun allah:

Bir gün herkes hdp li olacak

18
18
yanıtYanıtla
25erzurumlu:

ha şöyle imana gel hdp candır barış ister bunlar ise genç kanı içerek siyaset yapıyorlar

6
17
yanıtYanıtla
DADAS25:

Rumuzuna Yalandan Erzurumlu Yazma Şırnaklı

yanıt0
yanıt0
Beyin bedava Mobil-IOS:

Kanında hdp var kardeşim ne yapsın

18
4
yanıtYanıtla
posedionMobil-ANDROID:

oy yok sana AKP oy yok artık. çünkü sen bizi hep ezdin, sen bizi hep kandirdin

14
8
yanıtYanıtla
laz:

kandırdın derken. . . . ak partiye oy vermiş gibi konuşarak asıl yalancı kimmiş. sor kendine

yanıt0
yanıt2
BİRİ:

Mhp düşmanlarını baya sevindirmiş bu yazı ama işin ilginc yanı böyle bir başlık atılması. . Çok Mhp düşmanı var başta medya

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title