Haberler

AK Parti'de Temayül Yoklaması

AK Parti Kütahya İl Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimlerinde ilden aday adayı olanlar için temayül yoklaması gerçekleştirdi.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimlerinde ilden aday adayı olanlar için temayül yoklaması gerçekleştirdi.Kentteki bir otelin salonunda yapılan temayül yoklamaları için AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Düzce Milletvekili Osman Çakır, Uşak Milletvekili Mehmet Altay'dan oluşan komisyon kuruldu.Partililer, Kütahya'da aday olarak görmek istediği 4 kişiyi belirlemek üzere sandık başına gitti. AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, burada yaptığı konuşmada, temayül yoklamasının sayımının komisyon üyelerince genel merkezde yapılacağını söyledi.Sonuçların genel merkezdeki komisyonlar tarafından değerlendireceğini aktaran Çetinbaş, "Sonuçlar açıklanmayacak. Temayül yoklaması aday seçiminde destekleyici unsur olarak önemli ama belirleyici kriter değildir. Aday belirleme sürecinin ikinci kısmında aday adayları yüz yüze mülakatlara katılacak. Yoklamanın ülkemiz, kentimiz ve aday adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.Konuşmaların ardından, 44 aday adayı için delegeler tarafından oy kullanıldı. detay görüntü

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Bayram Özçelik Ak Parti Kütahya Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title