Haberler

AK Parti'de Bayramlaşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "7 Haziran'da yapamadık çok büyük projelerimiz vardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "7 Haziran'da yapamadık çok büyük projelerimiz vardı. Şimdi öz eleştiri yaptık. Şimdi eleştirilere kulak astık, onları dinledik. Türkiye gördü koalisyon kurmak zor, yaşatmak daha da zor. 1 Kasım'da bir hamle daha yapacağız" dedi.

AK Parti teşkilat üyeleri, Genel Merkez'de düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, bazı milletvekilleri ve partililer katıldı.

Özdağ, bayramlaşma öncesinde yaptığı konuşmada, bayramın barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olması temennisinde bulundu.

Türkiye'de egemen güçlerin vesayetlerle zaman zaman darbe yaptıklarını, zaman zaman kirli ve şantajcı sermayedarları, medya patronlarını kullandıklarını belirten Özdağ, her zaman buna karşı direnen Recep Tayyip Erdoğan gibi siyasetçiler olduğunu ifade etti.

Demokrasiyi askıya alma amacıyla pek çok girişimin kendi hükümetleri döneminde de yapıldığını anlatan Özdağ, şu anda da vesayetçilerin PKK, DHKP-C, TİKKO gibi terör faaliyetleriyle Türkiye'nin önünü kesmek istediklerini kaydetti.

Selçuk Özdağ, bu topraklarda ancak büyük ekonomi, büyük ordu ve büyük demokrasiyle ayakta kalınabileceğini vurgulayarak, "Diyorlar ki 'PKK terörüyle sizi terbiye ederiz'. Demokrasilerde bütün senaryoları halk yazar, bütün rolleri halk dağıtır. Sandığın üzerinde güç yoktur. Biz sandığa inanıyoruz" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerine giderken Türkiye'nin önünün yeniden kesilmeye çalışılabileceğini kaydeden Özdağ, şunları söyledi:

"7 Haziran'da yapamadık, çok büyük projelerimiz vardı. Şimdi öz eleştiri yaptık. Şimdi eleştirilere kulak astık, onları dinledik. Türkiye gördü koalisyon kurmak zor, yaşatmak daha da zor. 1 Kasım'da bir hamle daha yapacağız. Fatih gibi Türk, Bediüzzaman gibi Kürt olalım. Türk dünyasına, Balkanlara, Araplara, Kürtlere ışık olalım inşallah."

Kaynak: AA / Politika

Selçuk Özdağ Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title