Haberler

AK Parti, Önemli İsimleri İstanbul ve Ankara Dışında Aday Gösterdi

Güncelleme:

AK Parti'de önemli isimlerin İstanbul ve Ankara'dan aday olması listelerde sıkıntı çıkardı. Parti 'Ağır abi'leri başka illerden aday göstermekte buldu.

AK Parti'de önemli isimlerin Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerden aday olması bu illerin listelerinde sıkışmaya neden oldu. Bu gelişme üzerine Genel Merkez, "Ağır abi" diye tabir edilen bazı isimleri başka illere gönderme kararı aldı.

FARKLI ŞEHİRLERDEN ADAY OLACAKLAR

Adayların büyükşehirlerde yoğunlaştığı AK Parti'de, teşkilatta 'ağır abi' olarak tabir edilen bazı isimler, seçim bölgelerinden farklı şehirlerden aday olacak. Bu isimler böylelikle aday gösterildikleri illerde de AK Parti'ye ilginin artmasını ve teşkilatın canlanmasını sağlayacak.

AK Parti'de, 2011 seçimlerine benzer bir yönteme başvurdu. Buna göre partinin ağır topları kendi seçim bölgelerinde değil, farklı seçim çevrelerinden aday gösterilecek.

CANLILIK KATACAKLAR

Başbakan Yardımcılarından Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Ar-Ge Başkanı Ekrem Erdem, Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Mali ve İdari İşler Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati gibi isimlerin illere gönderileceği belirtildi.

Bu yöntemle hem büyükşehirlerdeki yoğunluk azaltılacak hem de diğer şehirlerde bir canlanma sağlanmış olacak. 2011'de de uygulanan yöntemle teşkilat canlanacak. (Kaynak: Star)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

analyst:

durun!!ezmeyin birbirinizi, hepinize yetecek kadar ayakkabı kutusu var

13
4
yanıtYanıtla
fikri:

hizmet yarışı sen kafan almaz senin aklın fikrin ondaanalyst

yanıt1
yanıt2
ÜMMETMobil-ANDROID:

SADET PARTİLİYİM DÖRT DÖNEMDİR AKP VERDİM AMA BUNDAN SONRA KARINCANIN HİKAYESİ MİSALİ SAFIMI BELLI ETMEK İÇİN HOCAMIN EMANETİ PARTİM SADETTE VERECEM OYLAR SADET PARTİSİNE..

13
1
yanıtYanıtla
onur:

SİZ BÖYLESİNİZ İŞTE. . . AKP Yİ AKP YAPAN SAADETİN, MHP NİN BBP NİN OYLARIDIR. UTANMADAN BİDE SAFIMI BELLİ EDİCEM DİYORSUN. BU ZAMANA KADAR NERDEYDİN. AĞZINA Bİ PARMAK BAL ÇALIP SENİ UYUTTULAR DEMİ. . . Hz. Ali der ki: Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz

yanıt4
yanıt0
53:

Onur kardeş çok doğru laf etmişsin

yanıt2
yanıt0
keşan lı ali:

onur doğru söze ne denir iyi konuşuyon ama bu sığrlar halen uykuda :)

yanıt1
yanıt0
funda:

ümmet siz böylesiniz işte satılmışsınız partin az oyda alsa yanında durmazsın makarnaya kömüre koşarsın hemenonursuzluk ve haysiyetsizlikten başka bişey değil sizinkisi

yanıt2
yanıt0
asteğmen:

ümmet sizin gibi vatan hainlerini, dönekleri kınıyorum

yanıt1
yanıt1
tespit...:

abdülkadir selvi tanırsınız baş yalaka hükümet sözcüsü gibi ''ak parti yine kazanır yeterki uhud taki gibi gözlerini ganimet hırsı bürümesin'' demişti. Yani bunlar hükümeti devleti ganimet olarak görüyorlar. . Aday aadaylarından belli değil mi her il ve ilçede dünya para döküyorlar adaylık için. Eskiden değerli insanları aday yapabilmek için zorla teklif götürülürdü. Ama milletvekkilliği o kadar cazip hale getirldiki tüm sülalen kurtuluyor biri vekil olunca. iki yıl sonrada emekli sayılıyor ve her hakkı saklı kalıyor. Bunuda bülent arıç meclise teklif etmişti . İki gün konuşur üçüncü gün unutulur diyerek . . ama unutmayacağız. .

7
1
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

gönderin gönderin de boylarının ölçüsünü alsınlar. . . Elektrik şirketlerini kollama partisi!. .

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title