Haberler

Ak Parti Ceylanpınar'da 'Gültekin İle Yola Devam' Dedi

Güncelleme:

AK Parti Ceylanpınar 5'inci Olağan Kongresi'nde delegeler mevcut başkan Ahmet Gültekin ile 'yola devam' dedi.

AK Parti Ceylanpınar 5'inci Olağan Kongresi milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Seçimde AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı'na delegelerin tamamının desteğini alan Ahmet Gültekin yeniden seçildi.

Milli Eğitim Konferans Salonunda gerçekleşen kongre, divanın oluşması ile başladı. Kongreye İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Milletvekilleri Emin Önen, Abdülkerim Gök, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Akyürek, Seydi Eyyüpoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Kadın Kolları, İl Yönetimi, Ceylanpınar teşkilat üyeleri katıldı.

İlk konuşmayı yeniden aday olan ilçe Başkanı Ahmet Güntekin yaptı. Yeniden aday olduğu için yüklendiği yükünün farkında olduğunu belirten Güntekin; "Kongremiz ilçemize, şehrimize ve partimize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti'nin 2015 genel seçimlerinde de destan yazacağını belirtti.

EĞİLMEZ: YENİ BİR ZAFER KAZANACAĞIZ

AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığına tekrar aday olarak görevlendirilen Ahmet Güntekin'i tebrik ederek konuşmasına başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, "Bu kongrelere katılım da yüksek seviyelerde. Bu bize 2015 yılının çok güzel geçeceğini gösteriyor. 2015'te inşallah tazelenmiş bu kadrolar büyük bir zafer kazanacaktır. Biz buna inanıyoruz. AK Parti teşkilatları, tazelenmiş olarak 2015 yılında da destan yazacaktır. Teşkilatlarımızda bugüne kadar görev almış, hizmet etmiş bütün kardeşlerimizi saygıyla anıyorum. Bu süreçte vefat edenlere de Allah rahmet eylesin diyoruz. Bundan sonraki süreçte görev alacak kardeşlerimize de hayırlı, uğurlu olsun diyoruz" dedi.

ATİLLA: CEYLANPINAR'A HİZMET EDİYORUZ

Daha sonra kürsüye gelen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise seçimleri demokratik bir zeminde kazandıktan sonra kısa sürede kıt imkanlarla Ceylanpınarlılara hizmet ettiğini belirterek; "AK Parti gibi büyük bir ailenin bir ferdi olarak Ceylanpınar'a hizmet etmek için gayret ediyoruz. İlçe merkezi ve mahallelerde planlı projeli olarak halkımıza hizmet ediyoruz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

GÜVENÇ: DEVLET MİLLETİN HİZMETKARI OLDU

AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye'nin asırlık sorunlarını çözdüğünü ve çözmeye de devam edeceğini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise kongrede yaptığı konuşmasında şu cümlelerine yer verdi: "Devlet milletin hizmetkârıdır, siyaset adamının, devlet adamının belediye başkanının, valinin, kaymakamın değeri milletine yaptığı hizmet kadardır. Devlet milletin tüm değerlerine sahip çıkar. Milletinin dinine sahip çıkar, diline sahip çıkar, geleneğine sahip çıkar. O bölgede yaşayan 76 Milyonun hepsini aynı gözle görür. Bugün herkes biliyor ki; Türk'ü de, Arap'ı da, Kürt'ü de bu ülkede devlet tüm insanlarını Allah'ın bir emaneti olarak eşit görüyor. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü olmadığını biliyor. Bu coğrafyada 30 yıldır, 40 yıldır birbirimizi öldürüyoruz, kardeş kardeşi vuruyor, paralarımız silaha gidiyor. Dolayısıyla Tayyip Erdoğan dedi ki: Kavga etmeyin, birbirinizi öldürmeyin. Bunun bize bir faydası yok. Emeğimize yazık oluyor, ülkemize yazık oluyor. Bugün bu yüzden AK Parti'nin oyu her geçen gün artıyor. Çocuklarımız geleceğe umutla bakmaya başladı. Asırlık sorunlar çözülüyor, çözülmeye de devam edecek."

EYYÜPOĞLU: GÖÇERLERİN SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise hükümet olarak yapılan hizmetlere değindi. Eyyüpoğlu; "Tüm milletvekili arkadaşlarımızla, il başkanımızla büyükşehir belediye başkanımızla birlikte el ele, kafa kafaya verip ve Ceylanpınar'ın sorunlarını tek tek çözmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Hedefimiz Yeni Ceylanpınar, hedefimiz Temiz Ceylanpınar, büyük Ceylanpınar olması için gayret sarf ediyoruz. Göçer meselesi bitmiş durumda, tapu sorunu da inşallah en kısa sürede biter" diyerek kongrenin hayırlı olmasını diledi.

GÖK: CEYLANPINAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Son olarak kürsüye çıkan Abdülkerim Gök ise şu ifadelerde bulundu: "Gece gündüz demeden teşkilattaki arkadaşlarımızla Ceylanpınar için çalıştık. yaptığımız ve Ceylanpınar'a kazandırdığımız kazanımları ben değil biz yaptık. Bütün provokasyonlara rağmen barış sürecini destekliyoruz. İnşallah bu ülkede Liderimiz Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde barış sağlanacak. Kalkınmayla ülkemiz kıskanılacak bir seviyede, inşallah yeni seçimle beraber Türkiye hedef 2023'e emin adımlara yürüyecektir."

Daha sonra tek liste halinde yapılan seçimde Ahmet Güntekin seçildi. Kongreye katılanlara teşekkür eden Güntekin, vebalinin farkında olduğunu, Ceylanpınar'a, Şanlıurfa'ya ve Türkiye'ye katkı sunmak için ellerinden geleni yapacağını ifade etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Gültekin Ceylanpınar Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title