Haberler

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Abbas Barış Açıklaması

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Abbas Barış, 2015 seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Abbas Barış, 2015 seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı Ağustos ayı Danışma Meclisi toplantısı Altınpark Anfa Salonunda yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıya İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Koordinatör Milletvekili Avni Erdemir, Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Ülker Güzel, İlçe Başkanı Abbas Barış, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez, İl Başkan Yardımcıları, Çankaya Belediyesi Meclis Üyeleri, Çankaya İlçe Teşkilatı'nın Kadın Kolları, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle ve okul başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Abbas Barış, genel seçimlere 9 ay, Belediye seçimlerine 4 yıl olmasına karşın teşkilattaki her bir arkadaşının birer belediye başkan adayı, birer milletvekili adayı gibi çalışacağına inandığını belirterek, "Benim yönetimimdeki tüm arkadaşlar bu günden tezi yok birer aday gibi çalışmalıdırlar. Yönetim toplantımızda şöyle bir karar aldık. Bundan sonra hiçbir yönetim ve yürütme toplantımız normal şartlar altında yapılmayacak. Bir SKM edasıyla çalışacağız. Her gün bir dernek, bir STK, bir cami, her gün bir okul, bu teşkilat hepsine gidecek ve il başkanıma ve koordinatörüme söz verdim. İnşallah başaracağız. Hepinizin bildiği gibi seçimleri bitirdik biraz rahatladık, derken üzerine Cumhurbaşkanımızı Çankaya'ya gönderdik. Yeni Başbakanımızı seçtik. Geçen gün kabinemiz açıklandı. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu seçimin başarısında önemli rol oynayan okul sorumlularına ve mahalle temsilcilerine teşekkür ederim" dedi.

Şu an itibariyle 2015 seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Barış, "Önümüzdeki seçimin önemi şurada, seçilmiş bir Cumhurbaşkanımız Köşk'e çıktı. Ama biz bunu yasalarla, kanunlarla destekleyemezsek, Başkanlık Sistemi'yle devam ettiremezsek iş ortada kalacak. 2015 seçimlerinde 315 milletvekiline ulaşmamız lazım. Ben adayım arkadaşlar, siz benle çalışmaya varsınız, ben de sizinle varım. Tanıtım Medya Başkanımız Arcan Çamsoy'un sıkça kullandığı bir söz vardır Rahmetli Erbakan Hoca'ya ait "İman varsa imkan da vardır." Biz bu imkanla CHP'nin elinden İstanbul'u ve Ankara'yı aldık. Allah nasip ederse Çankaya'yı da alacağız. Ben bunun da sözünü vermek istiyorum. Allah izin verir de bu makamlarda kalırsak kuru sözlerle yapmamamız lazım, çalışmamız, dert edinmemiz lazım" dedi. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi "Bize dertli adam lazım" dedi.

"YENİ TÜRKİYE'DE YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR"

Toplantıda konuşan Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Türkiye'nin yeni bir dönemin sayfasını açtığını, eski dönemi kapattığını ve bu günlerin tarihi açıdan çok büyük değerlere taşıdığını belirtti. Türkiye millet olarak ilk defa Cumhurbaşkanını seçtiğini ve Türkiye'de 13 yılda yapılan hizmetlerin adeta tamamlanmış gibi görünüyor olsa da yeni Türkiye'de yapılacak çok şey olduğunu kaydeden Güzel, "Bu hizmetlerin bize tarihimizden getirdiğimiz çok büyük değerlerin gelecek nesle aktarılması için, hem ekonomik, hem siyasi, hem sosyal, hem de kültürel açıdan yapılması gerekmektedir. Belki şu 13 yılda Türkiye sanayide, ulaştırmada, sağlıkta, eğitimde pek çok reformları gerçekleştirdi. Türkiye artık savunma sanayisiyle kendi uçağını yapabiliyor. Türkiye artık demir yollarıyla, hava yollarıyla, kara yollarıyla doğudan batıya, kuzeyden güneye ulaşım ağlarıyla örüldü. Artık çok kolay sabah çıkıp, tedavimizi olup, akşam da evimize dönebiliyoruz. Üniversiteler açıldı, eğitim çok daha modern ve rahat hale getirildi. Refah toplumu haline gelebilmemiz için, ekonomik refahı yakalayabilmemiz için, dünya dengeleri arasında Türkiye'yi güçlü ülke konumuna getirebilmemiz için, bizim yapacak daha çok fazla işimiz var. Biz bu birlik ve beraberliğimizi kaybetmemeliyiz. Bizim gelecek nesillere aktaracaklarımız var. Gençler geçmişin mirasını geleceğe taşıyacak bir dinamizmdir, güçtür. Hiçbir zaman boş kalmaya, rahat bir şekilde yerimizde oturmaya vaktimiz yoktur. Sizlerin bu davada göstermiş olduğunuz destek ve her türlü güç için, birliktelik için teşekkür ediyorum. Geleceğin mimarları olan gençlerimizi özellikle kucaklamak istiyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve daha refah, huzurlu bir Türkiye'yi kuracak ve devam ettireceksiniz" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ise, 10 Ağustos seçimlerinde Çankaya ilçe teşkilatının üstün bir seçim çalışmasıyla ve gayretiyle başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğine değinerek, "Çankaya Türkiye'nin en önemli ve zor ilçesi. Yaptığımız sandık analizlerinde bize oy vermeyen grupların bize oy vermiş olduklarını fark ediyoruz. Sandık sandık analizler yaparak genel seçimlerde partimize oy vermediği halde Cumhurbaşkanımıza oy vermeyi düşünen insanları tespit edip bu ilişkiyi devam ettirmeliyiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ülker Güzel Abbas Barış Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title