Haberler

AK Parti Bayrağını Asarken Düşen Gence Erdoğan'dan Telefon

Güncelleme:

Denizli'de dün akşam AK Parti bayrağını asarken 5.kattan aşağı düşen genci, Başbakan bizzat arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Denizli'de dün akşam AK Parti bayrağını asarken, 5.kattan aşağı düşen Onur Şeker isimli genci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de partisinin sandık kurulu başkanlarıyla basına kapalı bir toplantı düzenledi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili katıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin isteği üzerine toplantı basına kapatılırken, bakan Zeybekci toplantı çıkışında basın mensuplarının soruları cevapladı.

'BAŞBAKANIMIZ 5.KATTAN DÜŞEN GENCİN AİLESİNİ ARADI'

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde dün akşam AK Parti bayrağını asmak ve yırtılan bir afişi düzeltmek için çatıya çıkan Onur Şeker isimli bir gencin 5.kattan aşağı düştüğünü ifade eden Zeybekci, olayı duyar duymaz hastaneye koştuklarını söyledi. Doktorların çok sayıda kırık tespit ettiklerini kaydeden Zeybekci, "Onur arkadaşımızın birçok kırığı var. Bizi sevindiren şey kafa üstü düşmemiş olmasıdır. Sabaha kadar ameliyatlar sürdü. Olayı Başbakanımıza da ilettik. Başbakanımız da aileyle hemen konuşmak istedi ve konuştu. Özel olarak ilgilendi. Dua ettiğini söyledi. Başbakanımıza mesajlarla saat saat bilgi verdik. Hastaneye sabah gittiğimizde Onur kardeşimiz daha iyiydi. Allah'ın bir mucizesi. Sevinçliydi. 5 gün sonra değneklerle çıkarım dedi. Başbakanımız az önce yine aradı. Akşam da Onur'la görüşecek. Başbakanımız anne, baba ve eşiyle tek tek görüştü" dedi.

BAKAN ZEYBEKCİ'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI'

Seçimlere az bir zaman kala yapılan provokasyon uyarılarının yerinde olduğunu ifade eden Zeybekci, "Bu konularda duyarlı davranan muhalefet partilerine çok teşekkür ederim. Sebebi ne olursa olsun bu ülkede hiç kimse canını kaybetmemeli. Gezi olayları sırasında Berkin çocuğumuz olmaması gereken zamanda olmaması gereken kişilerle yan yanaydı. Kazara gaz fişeği denk geldi, yaralandı ancak hayatını kaybetti. Kaybedilen her yavru bizim yavrumuzdur. Sebebi ne olursa olsun anaların gözyaşları bizi üzer.Berkin sabidir. İnşallah cennette anne babasına şefaat edecektir" dedi.

Bu üzücü olayı dahi istismar eden gruplar olduğunu belirten Zeybekci sözlerine şöyle devam etti: "Biz daha buna üzülürken bir cana daha kıyıldı. Ateşli silahla öldürüldü bir gencimiz ve birileri de üstlendi. Bu dönemde partilerin duyarlı davranmaları sevindiricidir. Ben milletimize uyanık olmalarını istiyorum. Hasan Celal Güzel, 68 kuşağında bazen olaylar çıksın diye kendi içlerinde arkadaşlarının da öldürüldüğünü söylüyor. Bunlar beklenebilir şeyler. Çünkü o insanlar için canın kıymeti yoktur. Onlar bu ülkenin karışmasını isterler. Onlar satılmış ruhlar ve beyinlerdir."

'Denizli Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan Onur Şeker isimli genci babası Kerim Şeker ve aile üyelerinin hastane önündeki endişeli bekleyişi devam ediyor. Baba Kerim Şeker, "5.katta ayağı kayarak yere düştü. Olayın ardından hastaneye geldik. Başbakanımız bizi aradı ve eşiyle konuştu. Nasıl olduğunu sormuş. Gerekli işlemlerin yapılması için talimat vermiş. Bize de geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çok teşekkür ediyoruz" dedi. AK Parti Sarayköy gençlik kolları başkanı Sadık Başar da Onur Şeker'in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Onur Şeker'in yoğun bakımda tutulmaya devam edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Onur Şeker Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (17)

izmirbabacan_lokman@live.fr:

durmak yok yola devam allah yardimcimiz olsun

21
30
yanıtYanıtla
yalın ayak sanene bayraktanfikret_601121@hotm:

bayrağı salladın ama parayı başkası yiyecek sen ömür boyu sakat ve sefil olarak kalacaksın

26
22
yanıtYanıtla
inadina erdogancohmoxikah44@yandex.com:

Ezilenlerin gür sesidir o,Suskun dünyanın hür sesidir o,Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan;Recep Tayyip Erdoğan...Halkın adamı Hakkın aşığı,O milyonların umut ışığı,Mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan;Recep Tayyip Erdoğan...Recep Tayyip Erdoğan.. Recep Tayyip Erdoğan..Oldu her zaman sözünün eri,Çıktığı yoldan dönmedi geri,Kararlıdır davasında, anaların duasında;Recep Tayyip Erdoğan...Sözü dosdoğru yoktur riyası,Zalimlerin korkulu rüyası,İnandığı yolda giden, yıllardır beklenen lider;Recep Tayyip Erdoğan...

15
25
yanıtYanıtla
kaval havasıCitak@gmail.com:

sana verdikleri metni iyi ezberlemişsin aferim

yanıt0
yanıt0
Rizeliorka8@mynet.com:

IE;PARA PARA PARA insana neler yazdiriyor? Biz neden böyle algilamiyoruz? Yüksek okul iyi bir kariyerimiz var ama Erdoğan bana 100.000 euro verse kabul etmem. Ben senin gibi kemik yalayan yankesicisi değilim 'inandina Erdoğan' diyen yalaka. Bu haksiz rusvet i obur tarafa goturemezsin? Hak Adalet vb kalma mis sende.

yanıt0
yanıt0
baba yorgunremos1973@web.de:

ney dönüyor sikiysa dönsün oda biliyor basina gelecekleri köseyi pis döndü akila mantiga sigmayacak bir servet sahibi oldu türkiye gibi bir kerizler ülkesi sayesinde ama yedirtmeyiz harram paralari babana

yanıt0
yanıt0
GERÇEK VATANDAŞinfo@yahoo.com:

ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER... BERKİN ELVAN ' I VE AİLESİNİ ARAMASINI BEKLERDİM.

14
23
yanıtYanıtla
ADANAasd345@hotmail.com:

İŞ AKP OLUNCA TAHT OLUNCA ARAR, YOKSA İSTERSE MİLLET GEBERSİN BANANE

19
11
yanıtYanıtla
ramazanramazanyildirim33@hotmail.com:

keşke, berkini de arasaydın, ama çok kincisin eyyyyy başbakan!

17
10
yanıtYanıtla
Zafer Koçakfayibascahkocabek@hotmail.com:

Evet kırk harami reis i

10
13
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title