Haberler

AK Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi Törenle Açıldı

İSTANBUL (AA) – Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın katıldığı törenle açıldı.

İSTANBUL (AA) – Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın katıldığı törenle açıldı.

Yağmura rağmen vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, "Türkiye önemli bir karar verecek; ya eskisi gibi istikrarsız bir Türkiye'ye devam diyecek ya da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye geleceğe emin adımlarla yürüyecek." dedi.

Ataş, Türkiye'de 66 yılda 50 hükümet kurulurken, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bu süreç içerisinde sadece 17 başkan seçildiğini hatırlatarak, ülkemizin neden kalkınamadığı sorusunun cevabını burada aramak gerektiğini belirtti.

"Açık ve net bir Türkiye düşmanlığını birlikte görüyoruz"

"Biz istiyoruz ki Türkiye büyüsün, bu ülkenin insanları huzur ve refah içinde yaşasın." diyen Ataş, son dönemde Avrupa ülkelerindeki toplantı iptallerine yönelik ise şunları söyledi:

"Açık ve net bir Türkiye düşmanlığını hep birlikte görüyoruz. Terör örgütü üyelerine tanıdıkları hakkı, iktidar partisinin bakanına tanımayarak ne kadar demokrasi dışında olduklarını dünyaya gösterdiler. Onlar hayır cephesinde, bu yapılanlar acaba hayır çıkması için ne yapabiliriz çerçevesinde atmış oldukları adımlardır. Ama biz biliyoruz ki bizim dedelerimiz onlara nasıl hesap sorduysa, bu millet de haksızlık ve hukuksuzluk yapan devletlere karşı hesabını soracaktır. 16 Nisan tüm bu olumsuzlukların ve istikrarsızlıkların sona ereceği bir süreç olacaktır."

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci de 16 Nisan'ın, 15 Temmuz'un final gecesi olarak nitelenebileceğini kaydederek, "Ataşehir'de 16 Nisan gecesi elde edilecek zafer sonuçları Ataşehir'de hizmeti özlem haline getiren yerel yönetimlerin de ayaklarını titretsin. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Biz gönüllere girmeden evetleri çoğaltamayız. Onun için önce kucaklaşmayı bileceğiz." şeklinde konuştu.

Türkiye'de tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet diyen hiç kimseyle problemleri olmadığını vurgulayan Temurci, ana muhalefet partisine yönelik de şunları kaydetti:

"Siz gidip Avrupa'da miting yapmak isterseniz Esad da gelip Türkiye'de miting yaparsa ona ne dersiniz diyen CHP üst yönetimini, üst aklını öyle bir bertaraf edelim ki, Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizi de bu üst akıldan kurtaralım."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Ataş Ataşehir AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title