Haberler

AK Parti Antalya Milletvekili 1. Sıra Adayı Lütfi Elvan Açıklaması

AK Parti’nin Antalya’da 1. sıradan aday gösterdiği Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, 12 yılda yaptıkları hizmetleri ikiye katlamayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti'nin Antalya'da 1. sıradan aday gösterdiği Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, 12 yılda yaptıkları hizmetleri ikiye katlamayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti 7 Haziran genel seçimlerinde seçmenin karşısına çıkacağı milletvekili adaylarını dün akşam saatlerinde açıkladı. Antalya'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan birinci sırada gösterildi. 14 kişilik aday listesinin birinci sırasında yer alan Elvan, aday gösterilmesiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Eski Bakan Lütfi Elvan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün millete hizmet yolunda yeni bir görevimiz var. Milletvekili genel seçimlerinde Antalya'mıza ve ülkemize hizmet için yarışacağız. Antalya'dan adaylığa layık görülmek beni ziyadesiyle memnun etti. İnşallah genel seçimlerden halkımızın teveccühüyle yine galip çıkıp, hem Antalya'mızın hem de ülkemizin kalkınma hamlesine hız kesmeden devam etmesini sağlayacağız. Yeni Türkiye yolunda 12 yılda attığımız büyük adımları 2 katına çıkararak Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz. Antalya'mız ve ülkemiz her şeyin en iyisine layık. Hep bu bilinçle milletimizin karşısına çıktık, bundan sonra da Antalya'mıza ve ülkemize dev eserleri kazandırmaya devam edeceğiz. Şu an itibariyle kolları sıvayıp çalışmalarımıza başlıyoruz. İnşallah Antalyalılarımızın desteği ile bu yarıştan en yüksek oy oranı ile galip çıkacağız. Desteklerini hiç esirgemeyen ve iki dönemdir büyük bir teveccühle bizi TBMM'ye taşıyan Karamanlı hemşehrilerime de teşekkürü bir borç bilir, Karaman'ın gönlümde her zaman ayrı bir yeri olduğunu vurgulamak isterim. Sözlerime son verirken tüm Antalyalılara saygı ve selamlarımı iletiyor, en kısa sürede ilimizde buluşmak dileğiyle hepinizi Allah'a emanet ediyorum". - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title