Haberler

AK Parti Ankara Milletvekili Gedikli Açıklaması

AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, "AK Parti iktidarlarının icraatları unutturulmaya çalışılıyor, en önemli hedeflerden biri bu" dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, "AK Parti iktidarlarının icraatları unutturulmaya çalışılıyor, en önemli hedeflerden biri bu" dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Gedikli, son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin yaptığı açıklamada, benzer ekonomik ve toplumsal manipülasyonların her seçim öncesinde yaşandığını belirterek, "Ancak bu sefer topyekün Türkiye hedefe koyulmaya çalışılıyor" dedi. Türk halkının bunu sadece AK Parti ya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik bir süreçmiş gibi anlamaması gerektiğini vurgulayan Gedikli, "Çünkü bu sefer mevzu yeni Türkiye konsepti ve barındırdığı yeni Anayasa yeni bir yönetim sisteminin tartışılmaya başlanması, üretim ve sanayi odaklı büyüme modeli olan bir Türkiye'dir. Gezi olayları ile başlatılan Türkiye'yi yangın yerine çevirme planı deşifre edilince devreye paralel yapının 17-25 Aralık düzmece senaryosu sokuldu buna da tevessül etmeyen halk hem yerel hem cumhurbaşkanlığı seçiminde bunlara sandıkta tokadı çaktı" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN İSTİKRARINA SUİKAST GİRİŞİMLERİNDE BULUNUYORLAR"

Gedikli, son dönemde faiz tartışmaları ve ekonomi merkezli algı operasyonlarının yürütüldüğünü belirterek, amacın yabancı yatırımcının gözünü korkutmak, içeride vatandaşın tüketim yapmamasını sağlamak ve ekonomiyi donma noktasına getirmek olduğuna dikkat çekti.

Söz konusu planların başka senaryolarla desteklenmeye devam edildiğine işaret eden Gedikli, şunları kaydetti:

"Örneğin 1915 olaylarının 100. yıl dönümü öncesi Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı 'barışçıl' çağrının yabancı basında görmezden gelinmesi ve akabinde Papa'nın ayin yaparak gerçek dışı bir ithamda bulunarak 'soykırım' kelimesini kullanmasıyla devam eden sürece bir de bu gözle bakınız. Hedef Yeni Türkiye ve doğuya kayan ekonomi merkezinde etkisiz bir Türkiye istemeleri. 22 Nisan'da yapılan Merkez Bankası toplantısı öncesinde yine başladılar, 'dolar rekora koşuyor', 'TL nereye gidiyor' manşetlerine. Dünyada tüm para birimlerinin yaşadığı süreçleri bize özgü bir durum gibi servis etmeleri hiç şaşırtıcı değil. Türkiye bölgesinde demokrasi ve kurumsal oluşumunu tamamlamış neredeyse tek ülke konumunda ve önümüzdeki yıllarda doğu merkezli verimli ticari ve finansal bir sistemin kurulmakta olduğunu görenler, Türkiye'nin siyasi istikrarını ve dolayısıyla da ekonomisine suikast girişimlerinde bulunuyorlar. Çözüm sürecini sabote etmeye çalışanları bunlardan ayrı düşünmeyin."

"7 HAZİRAN'I DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"

"AK Parti iktidarlarının icraatları unutturulmaya çalışılıyor, en önemli hedeflerden biri bu" diyen Gedikli, "7 Haziran'ı dört gözle bekliyoruz çünkü biliyoruz ki her seçimde olduğu gibi bu büyük komplolara en güzel cevabı halkımız yine sandıkta verecek. Cumhurun başına cumhur gelmesi en büyük korkularıydı şimdiki korkuları ise başkanlık sistemine halkın 'evet' diyerek Türkiye'nin ivme kazanması" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Gedikli Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title