Haberler

AK Parti Altıeylül'de Tanışma Toplantısı

AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte tanışma toplantısı düzenledi.

Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte tanışma toplantısı düzenledi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun da katıldığı bir otelde düzenlenen toplantıda yeni Yönetim Kurulu üyeleri kendilerini tanıttı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Atahan, Balıkesir'in en büyük ilçesi olan Altıeylül İlçe Teşkilatına atandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Bu kritik süreçte kendisi ve arkadaşlarının yönetim kurulu sorumluluğunu aldıklarını ifade eden Atahan, "Rabbim bu çıktığımız yolda özverili çalışmalarımızla Altıeylül ilçemizde AK Parti bayrağını zirvede tutmamızda yardımcı olsun. Önümüzde kritik bir halk oylaması var. Bizler bu önemli süreçte kapı kapı dolaşıp halkımıza doğruları anlatacağız. Çünkü bu seçim, güçlü Türkiye'nin, istikrarın ve lider ülke olmanın önünü açacak, gelecek nesillerin refahı için bir basamak olacaktır. Karar verirken bunları düşünmeli. Gelecek nesiller için evet demeliyiz." dedi.

Yönetim Kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmaları sonrası konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise güzel bir kadro kuran İlçe Başkanı Ayhan Atahan'ı tebrik etti.

Yeni yönetimde, siyasetin farklı alanlarında görev yapmış, toplumun farklı kesimlerinden kişiler olduğunu anlatan Kafaoğlu, şunları dile getirdi:

"Siyaset uzun mesafe koşusudur. Siyaset bir maratondur. Siyasetin evveli sabırdır, ortası sabırdır, sonrası sabırdır. Mutlaka sabırlı olacaksınız. Tahammüllü olacaksınız. Kim daha fazla sabrederse, kim daha fazla fedakarlık yaparsa, kim daha fazla çalışırsa, mutlaka karşılığını alacaktır. Siyasette yük olan insan olmamak lazım, yük alan insan olmak lazım. Problem üreten değil, problem çözen insan olmak lazım. Seven ve sevilen insan olmak lazım. Sadece sevmemiz yetmiyor, biz de öyle bir ömür sürmeliyiz ki, öyle bir hal hareket ve davranış içinde olmalıyız ki, insanlar da bizi sevmeli. Çünkü siyasetin malzemesi insandır. İnsanları sevmeyen siyaset yapamaz, siyasette başarılı olamaz. Ne diyor bu hareketin kurucusu, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız, 'yaratılanı hoş gördük, yaradan dan ötürü' diyerek Yunus Emre'nin bu dörtlüğü ile sözlerine başlıyor. Ne diyor Yunus Emre 'ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller almaya geldim' diyor. Hepimiz gönül avcılarıyız, gönüller almaya gedik. Çalışmalarımızda buna dikkat etmeliyiz."

Kaynak: AA / Güncel

Zekai Kafaoğlu Balıkesir Altıeylül AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title