Haberler

AK Parti Akseki Kadın Kolları, Erk ile "Devam" Dedi

AK Parti Akseki Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'nde Havva Erk, ilçe kadın kolları başkanlığına yeniden seçildi.

AK Parti Akseki Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'nde Havva Erk, ilçe kadın kolları başkanlığına yeniden seçildi.

Akseki Belediye Kültür Salonu'ndaki kongreye, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Bedia Yıldız, Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Bedia Yıldız, yaptığı konuşmada, kadınları çalışma alanlarında daha etkin pozisyonlara getirebilmek için çalıştıklarını söyledi. Yeni kadın kolları yönetimine başarılar dileyen Yıldız, "Yolumuz çok uzun, hedefimiz büyük. Genel seçimlerde göstereceğimiz başarı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na bir güvenoyu niteliği taşıyacak" dedi.

İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, yerel seçimlerde kazanılan başarının arkasında kadınların olduğuna işaret etti. Özdilek, "Yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlerde de bu çalışmalarımızı ve başarılarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Erk, AK Parti kongrelerinin bayram havasında geçtiğinin altını çizdi. Diğer partilerde yaşanan kavgaların AK Parti'de olmadığına değinen Erk, "Kongreler teşkilatlanmalar için bir yenileme sürecidir. Kongremizden elde edeceğimiz birlik ve beraberlik anlayışıyla ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için azimle mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, 400 delegeden 253'ü oy kullandı. Mevcut Başkan Havva Erk, oyların tamamını alarak İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Erk başkanlığındaki yönetim kurulu Şefika Tellioğlu, Saliha Çetin, Habibe Kırışman, Gülseren Gündoğdu, Güldane Çoban, Fatma Altınbaş, Hayriye Tellioğlu, Makbule Arıcı, Ayşe İşler, Fadime Özkan, Canan Pantır, Emine Mıstık ve Fatma Doğru'dan oluştu.

Kadın Kolları İl Kongresi delegeliklerine ise Havva Erk, Şefika Tellioğlu, Güldane Çoban, Saliha Çetin, Makbule Arıcı, Fatma Doğru, Ayşe İşler, Emine Mıstık, Gülseren Gündoğdu ve Habibe Kırışman seçildi. - Antalya

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mehmet Özdilek İsmet Uysal Ak Parti Akseki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title