Haberler

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'ndan Haftalık Basın Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantısı düzenlendi.

İl Başkanlığı binasında yapılan toplantıya, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Ötken katıldı.

Terörle mücadelenin geniş ve kapsamlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Yurdunuseven, "Bugüne kadar 7 bin 600'ü geçtiği söyleniyor imha edilen terörist sayısının inşallah bu mücadelemiz ısrarlı ve sonuna kadar devam edecek. İnatla söylüyoruz son terörist ölünceye kadar, son silah gömülene kadar bu mücadele çok ciddi şekilde devam edecektir." dedi.

Tüm Türkiye'deki 80 milyon vatandaşın tamamını çok sevdiklerini belirten Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Bütün vatandaşlarımız için 14-15 yıla yakın zamandır çok ciddi manada hizmetlerimiz söz konusu. Biz bu hizmetleri yaparken ne bir siyasi partinin ne bir görüşün ne de bir mezhebin ayrımını yapmadan bütün milletimize aynı hizmeti vermeye gayret ediyoruz. CHP'lisi de MHP'lisi de AK Parti'lisi de Marmaray'dan geçiyor, 3. köprüden inşallah geçecek. Biz bunu ısrarla söylüyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti içerisinde bulunan tüm vatandaşlarımız hatta tüm dünyadaki Türk vatandaşlarımıza ve hatta daha da ileri giderek dünyadaki mazlum milletlere hizmet götürmeye onlarla birlikte olmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title