Haberler

AK Parti 17 Aralık Operasyonunu Gurbetçilere Anlatacak

AK Parti 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananları anlatmak üzere Avrupa'ya açılmaya karar verdi.

AK Parti 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananları anlatmak üzere Avrupa'ya açılmaya karar verdi. Gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek olan AK Parti'li vekiller, Almanya, Fransa, İsviçre ve İsveç'te bir dizi program düzenleyecek.

AK Parti'nin, "17 Aralık operasyonu" sürecine ilişkin olarak Avrupa'daki Türkiye kökenli vatandaşları bilgilendirmek üzere AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın başkanlığında 10 milletvekili ile 10-12 Ocak 2014 tarihleri arasında Avrupa'da bir dizi program düzenleyeceği bildirildi.

Düzenlenecek farklı etkinliklerle Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Ordu Milletvekili İhsan Şener, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çankırı Milletvekili İdris Şahin Almanya, Fransa, İsviçre ve İsveç'te çeşitli noktalarda Türk kökenli vatandaşlarla temaslarda bulunacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ak Parti Almanya Fransa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title