Haberler

Ajda Pekkan'ı Kendime Yakın Hissediyorum!

Bugün İş Sanat'ta konser vermeye hazırlanan cazcı Ima, Ajda Pekkan'ı çok beğendiğini söyledi ve ekledi: Onu kendime yakın hissediyor ve bir şarkısını öğrenmeyi....

Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca aşk şarkılarını yeniden yorumlayan Kanadalı güzel yıldız Ima, bugün İş Sanat'ta hayranlarıyla buluşacak. 'A La Vida' isimli albümünün tanıtımı için geçtiğimiz yaz Türkiye'yi ziyaret eden Ima, albümüyle ve Türkiye'yle ilgili konuştu:

Anadilimin Fransızca olması, beni diğer Akdeniz ülkelerinin şarkılarına yakınlaştırmış olabilir ama ben çocukken de, aynı tarzdaki parçaları dinliyordum. Hatta yaşıtlarım pop müzik dinlerken, ben eski şarkılara bayılıyordum.

Celine Dion beni kendisine hayran bırakan sanatçılardan biri. Edith Piaf, Dalida gibi isimleri dinleyerek büyüdüm. Alanis Morissette de harika bir şarkı yazarı ve şarkıcı.

ŞARKILARIM KALP DİLİNDE

Şarkılarımın dilinin kalp dili olduğunu söyleyebilirim; öyküsünü sevdiğim, hikayesi kalbime dokunan her şarkıyı söylüyorum. Müziklerimde Latin, rock ve folk tarzlarını bir araya getirdiğim doğru ama şarkılarımın ve müziklerimin özünde kalp ve aşk var.

Gittiğim ülkelerin ve tanıştığım insanların bende ayrı bir yeri oluyor. Hatta şarkılarımı etkiliyor. Örneğin; İtalya'nın benim için birçok hikayesi var. Bendeki yeri çok farklı...

Ajda Pekkan'ı çok beğeniyorum. Onun bir klibini seyrettim. Klipte çok hoş ve havalı görünüyordu, sesi de çok güzel. Eskiden tıpkı benim gibi, Mina ve Dalida gibi efsanevi isimlerin şarkılarını söylediğini biliyorum ve bu yüzden kendimi Ajda'ya yakın hissediyorum.

Türkiye'deki dinleyiciye şarkılarımı söylüyor olmak bana yetmiyor; mutlaka Türkçe bir şarkı da öğrenmek istiyorum. Mesela; bir Ajda Pekkan şarkısını Türkçe söylemeyi çok isterim.

ÜLKENİZİ SEVMENİZ BENİ ETKİLEDİ

Türkiye'ye geldiğimde en etkilendiğim şey; çevremdeki herkesin bana Türkiye ile ilgili bir şeyler öğretmeye çalışması oldu. Ülkenize çok sahip çıkıyorsunuz ve ülkenizi seviyorsunuz. Maalesef benim ülkemde insanlar sadece ülkelerinden şikayet ediyor.

'A La Vida', hareketli şarkılarla dolu bir albümdü. Daha hüzünlü ve romantik şarkılarımın olduğu 'Smile' albümümü de Pasion Turca ekibiyle yayınladık.

Bugün İş Sanat'ta vereceğim konser için hem çok heyecanlı, hem de çok mutluyum. Bu, Türkiye'deki ilk konserim olacak.

AŞKTA DRAMA KRALİÇESİ GİBİYİM!

Bir kadın olarak benim de kalbimi kıran aşk hikayeleri oldu. Aşk konusunda bir drama kraliçesi olmaya meyilliyim. Kalp kırıklıklarını anlatan şarkılar söylemeyi sevdiğim halde yine de daha çok neşe veren şarkılar söylüyorum. Hayatın da mümkün olduğu kadar tadını çıkarıyorum.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ajda Pekkan Türkiye Akdeniz Dalida Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title