Haberler

Ajda Pekkan Ağzını Kapatamadığı İçin Yakından Fotoğraf Çektirmedi

Güncelleme:

Estetik rekortmeni önceki gün bir etkinliğe katıldı. Son ameliyatı sonrası yüz ifadesi değişen ve ağzını kapatamayan 69 yaşındaki süperstar, yakından fotoğraf çektirmedi.

Süperstar Ajda Pekkan, önceki gün Brand Week İstanbul'un konuğu oldu. 'Süperstar' markasını tescilleten Pekkan, davetlilerle söyleşi yaptı. Sevilen sanatçı, bu unvanı nasıl aldığını "Tamamen iç güdüsel, duygusal, kalbimin sesini dinleyerek ama akıllıca" sözleriyle özetledi.

YAKINDAN FOTO YASAK

Süpriz yapmayı sevdiğini söyleyen Pekkan, "Hayalim vokalist olmaktı ama kendime bile sürpriz yaparak Süperstar oldum." dedi. Etkinliğe geç katılan Ajda Pekkan, gergin tavırlar sergiledi. Ünlü sanatçı, davete katılan basın mensuplarının yakından fotoğraf çekmesine ise izin verdirtmedi. Türkiye'nin en çok estetik operasyon geçiren ünlüsü olan Pekkan'ın son olarak yüzüne yaptırdığı operasyondan rahatsız olduğu öğrenildi.

ESPRİ KONUSU OLDU

Yüz ifadesi değişen ve ağzını kapatmakta güçlük çeken 69 yaşındaki Pekkan'ın bu tavırları salondakileri de şaşırttı. Başından 20'den fazla estetik operasyon geçen Süperstar'ın bu halini gören konuklar, "Vurur yüze ifadesi çok gerginsin bitanesi" diyerek espri yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ajda Pekkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (95)

.....Mobil-ANDROID:

valla benim annem 70 yaşında nur gibi yüzü .abdest suyuyla estetik oluyo

44
1
yanıtYanıtla
starMobil-ANDROID:

bu kadına laf edenler o yaştaki babaannenize bir bakin simdi :)

12
24
yanıtYanıtla
DEGİŞEN DÜNYA:

Ölümle yaşlılıgı kimse engelleyemez . ikiside insanaın en yakın takipcisidir. kaçış yok güzelligi allah verir allah yaşlanmaylada güzelligi geri alır yaşlılık ölümün habercisidir . insanın saçının sayısınca hastalık ve ölüm nedeni vardır ölümün engüzeli imanla ölmekdir allah her kuluna imanla ölmeyi nasibedsin .

32
2
yanıtYanıtla
Değişen Müslüman:

Ulan karı estetiği ölmemek için değil şarkıcı olduğu için güzel görünmek için yaptırıyor bak hala konser veriyo ve salon dolu, yüzü müşkülat gibi olsa kim izler onu be estetik ölümü engellemez kuş beyinli, ayrıca her insan yaşlanınca mı ölüyor bebekler gençler ölmüyor mu salak, hem onun imanla ölmeyeceğini nereden biliyorsun bak dindar geçinip dinle ilgili ahkam kesiyorsun sonra da gıybet yapıyorsun nerde kaldı senin Müslümanlığın, Müslüman gözüyle görmeden böyle yorum yazar mı

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Canlı mumya

30
4
yanıtYanıtla
adanali:

Olume meydan okunmaz teyze akilli ol

28
0
yanıtYanıtla
Seda Akcan:

Valla bu kadını takdir ediyorum daha dişçiye diş tedavisine gitmeye korkuyorum kadının kaçıncı ameliyatı bu, yıllardır ameliyat masasından kalkamadı ameliyat heyecanı, ıstırabı da cabası, güzel kalmak için azmine ve yürekliliğine şapka çıkartıyor Ajdayı ayakta alkışlıyorum.

12
14
yanıtYanıtla
Selçuklu:

İyi ayakta alkışlamaya devam et. Daha sonra oturacak yer bulurmusun bilmem.

yanıt2
yanıt0
Selçuklu, kiracı değil ev sahibiyiz:

Selçuklu Ajda''yı ayakta da alkışlarım, yanına gider de alkışlarım SANA NE, sen kendini ne zannediyorsun hadsiz. Ayrıca kafacığını hiç yorma yerimi kimse kapamaz biz yerimizi kaptıracak nesilden gelmiyoruz, o yer sağlam, çünkü o yer kolay alınmadı kanla canla alındı, biz yerimize senin gibi eğreti oturmadık, doğru sen ayağa kalkarsan oturacak yer bulamazsın onun için otur oturduğun yerde haddini aşan laflar da etme

yanıt5
yanıt0
vatandaş Mobil-ANDROID:

ne yaparsak yapalım yaşlıligi engelleyemeyiz ölüm ansızın gelecektir...Ne mutlu onlara ki ÖLÜME hazır olanlara...

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title