Haberler

Ailesinin Bankadan Aldığı Krediyle 18 Yaşında Türk Filmi Çekti

Güncelleme:

Kosova'da yaşayan Türk asıllı 18 yaşındaki Caner Raştana'nın senaryosunu yazıp yönettiği ve çekimleri 3 ay süren gerilim filmi 'Silenter'ın galası dün akşam gerçekleşti.

Kosova'da yaşayan Türk asıllı 18 yaşındaki Caner Raştana'nın senaryosunu yazıp yönettiği ve çekimleri 3 ay süren gerilim filmi 'Silenter'ın (Sessizlik) galası dün akşam gerçekleşti.

SESİNİ DÜNYAYA DUYURMAK İSTİYOR

Genç yönetmen gördüğü rüyalardan etkilenerek filmi çekmeye karar verdiğini ve ailesinin bankadan aldığı krediyle kendi filmini çektiğini söyledi. Sinemada Türklerin sesini dünyaya duyurmak istediğini söyleyen Raştana, Filmin Türkiye'de de gösterine girmesi için girişimde bulunacaklarını söyledi.

Galaya Kosova Kamu Yönetimi Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi - KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar, KDTP Milletvekili Müferra Şinik, Kosova'da KFOR barış gücünde görevli Türk subayları ile çok sayıda üst düzey davetli katıldı.

GENÇ OYUNCUDAN EVLENME TEKLİFİ

Gecede bir konuşma yapan Kosova Kamu Yönetimi Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi - KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar, Kosova sinema tarihinde ilk kez Türkçe çekilen bu film için genç yönetmen ve oyuncuları tebrik ederek destek sunacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından gösterilen film izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Gecede ayrıca genç oyuncu Ertan Krasniç kız arkadaşına sürpriz yaparak sahnede evlenme teklif etti.

Yaklaşık 20 genç oyuncunun rol aldığı filmde; Alkadraz hapishanesinden Kosova'ya getirilen mahkumların firarı ve bir ormanda bir katille mücadelesi konu ediniyor. - Kosova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahir Yağcılar Kosova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

c.o:

allah yolunu açık etsin

26
1
yanıtYanıtla
URFALI ARAP:

bu yaratık türkmü?

5
16
yanıtYanıtla
.:

hiç mi aynaya bakmıyorsun? sensin o sen. . .

yanıt11
yanıt1
edirneli22:

pkk serefsizlere benziyor aynı :-)

16
4
yanıtYanıtla
zeki:

sana benziyor şopar

yanıt1
yanıt16
pulse:

ulen elin yabancısı çekse gıptayla bakarız. . bizimkiler yapınca aşağlıyoruz.

16
4
yanıtYanıtla
İsrailin düşmanı dostumdur yaşa AKP:

her başlangıç en iyisidir

17
1
yanıtYanıtla
sirnak:

helal olsun, ne kadarda betzetmis türklere;. ))))))))))

1
13
yanıtYanıtla
türk:

Sen gerçekte hiç Türk görmemişin eğer bir Türk ile karşılaşsa idin şu an bu mesajı ahiretten atman gerekirdi

yanıt8
yanıt0
Türk:

Türklere benzetmeye çalışmış ama olmamış çünkü yaratığın tipi aynı kürt :)

yanıt3
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title