Haberler

Sosyal Medyada 'Ahmet Kural Öldü' Haberleri Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Ahmet Kural'ın öldüğü yönündeki söylentiler Twitter'da bir anda yayılınca ünlü oyuncu, "Kendi ölüm haberini görmek de varmış" notuyla fotoğrafını paylaştı.

Ahmet Kural öldü diyerek açılan bir etiket, Twitter'da çok konuşulanlar listesine girince Ahmet Kural başta olmak üzere, senarist Selçuk Özdemir'den açıklama geldi.

"AHMET'E 'ÖLMÜŞSÜN?' DEDİM"

Haberlerin hızlıca yayılmasının ardından ilk haber Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini oynadığı Kardeş Payı dizisinin Senaristi Selçuk Aydemir'den geldi. Aydemir Twitter hesabından "Ahmet ile konuştum ölmüşsün dedim, niye haber vermiyorsunuz dedi. Saçma sapan haberler yapmayın sevenlerini, ailesini düşünün." yazdı.

"HABERLER ASILSIZDIR"

Öldüğü yönündeki haberleri bir anda yayılan Ahmet Kural da, resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak sosyal medyada kendisi hakkında çıkan ölüm haberlerinin asılsız olduğunu belirtti. Kural yaptığı açıklamada, "İnsanin kendi ölüm haberini görmekte varmış. Çıkan haberler asılsızdır. Hepinize selam olsun …" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Selçuk Özdemir Murat Cemcir Ahmet Kural Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

islam islam islam islam:

Offf hep ayni offf biktim usaandim alllah allah

2
0
yanıtYanıtla
SANSAR Mobil-ANDROID:

çok üzüldük

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Can

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title