Haberler

Ahmet İyimaya'dan Eylemdeki İşçilere Destek Ziyareti

Görüntü dökümü- AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet İyimaya'nın işçilerle sırayla tokalaşması ve sohbeti,- İşçilerin fabrikanın bahçe kapısı önünde pankartla verdikleri görüntü- Yemekhanede yemek yiyen işçiler- İşçilere sağlık kontrolü- Fabrikadaki eş ve çocuklarını ziyarete gelen aileler ve çocukları- 6 günlük bebeğini ancak bir kere gören baba Aslan Tortumlu- MHP Genel Başkanına çağrıda bulunan işçi yakını- MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'a çağrıda bulunan işçi- 6 günlük bebeği olan Aslan Tortumlu'nun Sincan'daki evin,i ziyaret- Bebekten ve aileden detay görüntüler- Eşi, Annesi ve babasıyla kısa röportajlar.

Görüntü dökümü- AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet İyimaya'nın işçilerle sırayla tokalaşması ve sohbeti,- İşçilerin fabrikanın bahçe kapısı önünde pankartla verdikleri görüntü- Yemekhanede yemek yiyen işçiler- İşçilere sağlık kontrolü- Fabrikadaki eş ve çocuklarını ziyarete gelen aileler ve çocukları- 6 günlük bebeğini ancak bir kere gören baba Aslan Tortumlu- MHP Genel Başkanına çağrıda bulunan işçi yakını- MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'a çağrıda bulunan işçi- 6 günlük bebeği olan Aslan Tortumlu'nun Sincan'daki evin,i ziyaret- Bebekten ve aileden detay görüntüler- Eşi, Annesi ve babasıyla kısa röportajlar. .

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet İyimaya Oktay Vural Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

recep güntutmazmobilWeb@haberler.com:

Bilerek destek veren büklerimize annelerimize eşlerimize evlatlarımıza işçi kardeşlerimize teşekkür ederim hepsini den allah razı olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title