Haberler

Ahmet Hakan'dan Muhalefete 7 Maddelik 'Erdoğan' Önerisi

Güncelleme:

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde "Erdoğan'ın mitinglerine karşı ne yapılabilir?" sorusunu sordu ve muhalefet partilerine 7 maddelik liste sıraladı.

Hürriyet gazetesi Ahmet Hakan, "Erdoğan'ın mitinglerine karşı ne yapılabilir?" başlıklı bugünkü yazısında, "Muhalefet şaşkın, tarihte ilk kez meydana gelen böyle bir olay karşısında ne yapacağını bilemez bir hali var" dedi ve 7 maddelik liste yayınlandı.

İşte Ahmet Hakan'ın 7 maddelik listesi;

BİRİNCİ TAKTİK:"Görme, cevap verme, dikkate alma, gündeme getirme" taktiği uygulanabilir. Cumhurbaşkanı'nın bir siyasi parti adına yürüttüğü seçim kampanyasına karşı muhalefet ne yapabilir?

İKİNCİ TAKTİK:"Bizim muhatabımız sen değilsin, Ahmet Davutoğlu... Sen çık aradan" denilebilir.

ÜÇÜNCÜ TAKTİK: "Anayasal suç işliyorsun" cümlesi, bıktırana ve kulaklar sağır edilene kadar tekrar edilir.

DÖRDÜNCÜ TAKTİK: Ahmet Davutoğlu bir tarafa bırakılır... Doğrudan tek hedef olarak Cumhurbaşkanı alınabilir...

BEŞİNCİ TAKTİK:"Saray" üzerinden etkili salvolar yapılabilir. "Asgari ücret" ile "Saray" arasında öfkelendiren korelasyonlar kurulabilir.

ALTINCI TAKTİK: "Tarafsızlık yemin metni", bir tür "Andımız" gibi her yerde ve her zaman dile getirilir.

YEDİNCİ TAKTİK: Davutoğlu ve Erdoğan... İkisi birden hedef alınır... Ayrım gözetilmez...

Soruyorum: Sizce hangi taktik etkili olur?
Ya da...
Bunların dışında sizin aklınıza gelen bir taktik var mı?
Yazın bana lütfen.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ahmet Hakan Coşkun Ahmet Davutoğlu Hürriyet Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (97)

mmm:

sende ağa babalarındanmı aldın taktiği sizler erdoğan düşmanlığı yaptıkça bu millet daha çok sahip çıkaçak cumhurbaşkanına sn cumhurbaşkanı dayatma cumhurbaşkanı değil seçilmiş cumhurbaşkanı at gözlüklerinizi çıkarın

17
13
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

PARTI KURDA GEL AKP TEK GECERIM AKLINI KENDINE SAKLA VARSA EGER DURMAK YOK YOLA DEVAM

14
10
yanıtYanıtla
falcoglu 29:

ahmet hakan aklini basina al cizerim seni

7
15
yanıtYanıtla
mehmet:

bence hıc bırı sende taktık olsan ahmet hakan bu na engel olamasnız 13 yıldır ne yaptınız muhalefet ve ahmet hakan bugun onu bıcıyorsunuz sımde de taktık işlemez cunku halk onu sevıyor

12
8
yanıtYanıtla
Vedat mardinmobilWeb@haberler.com:

Ahmo hakan kilicdaroglu diyor bana 4 yil verin tahmin ederimki secimler 5 senede bir ama k.k.daroglu biliyorki milet ayaga kalkar onun icin 4 yilda ne batirdiysa yedirdiyse onun icin kardir

11
8
yanıtYanıtla
erdal akkoyun:

ne yaparlarsa yapsınlar Erdoğan günüleri fethe etmiş bir kere durmak yok yola tam gaz devem

6
13
yanıtYanıtla
CANIM FEDA SANA TÜRKİYEM.mobilWeb@haberler.com:

Ahmet bey yazıklar olsun sana. Taşıdığın ismi hak etmiyorsun. Sende onlardan oldunya ne diyelim artık beş para etmezsin gözümde.

6
12
yanıtYanıtla
sıho:

valla ne taktik uygularsanız uygulayın muhalefet böyle olur ise bu ülkede tayyip erdoğan ve ak parti ye daha çok ekmek var benden söylemesi

8
9
yanıtYanıtla
mehmet albayrak:

AHMET HAKAN CENAZENDE İMAM SORSA NASIL BİLİRDİNİZ EHLİ SÜNNET VEL CEMAAT OLDUĞUNA ŞAHADET EDERMİSİNİZ DESE BENDE OLSAKİ ORADA OLSAM VALLAHİ SENİN İÇİN EVET ŞAHADET EDRİM DİYEMEM. . YAZIKLAR OLSUN SANA ALLAH HİDAYET ETSİN NE DİYEYİM. .

3
14
yanıtYanıtla
cvcmobilWeb@haberler.com:

Ahmet hakan sen bir ajansin. Biz bunun Farkindayiz. Ben Bir Kürt OLARAK devletimi enaz senin kadar seviyorum. Uşakligini yaptiginiz devlete seni kurtarmayacak.akili olmani tavsiye ederim.

1
16
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title