Haberler

Ahmet Hakan'dan Feyzi İşbaşaran'a: Ahlaksızın Tekisin

Güncelleme:

Gazeteci Ahmet Hakan, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ettiği küfürler gerekçesiyle tutuklanan Feyzi İşbaşaran'ı "ahlaksız" olarak nitelendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter'dan ettiği küfürler nedeniyle tutuklanan eski milletvekili Feyzi İşbaşaran Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın da gündemindeydi. Ahmet Hakan bugünkü yazısında isim vermeden İşbaşaran'ı sert sözlerle eleştirdi.

Muhalif olmakla küfürbaz olmayı birbirine karıştırmamak gerektiğini vurgulayan Ahmet Hakan, "ahlaksıza muhalif payesi verilemez" dedi.

"Adam ahlaksızın biri" diyerek başladı sözlerine, ardından da edilen küfürlerin şerefsizce ve namussuzca saldırılar olduğunu ekledi.

"AHLAKSIZIN TEKİ OLABİLİRSİN"

Erdoğan'ın ailesine edilen küfürleri "onursuzluk" olarak nitelendiren Ahmet Hakan bununla da kalmadı, Feyzi İşbaşaran'a "Seni adı batasıca seni. Sen kim, muhalif olmak kim. Sen ancak ve ancak... Ahlaksızın teki olabilirsin. Yürü git. Yürü git de... 'Muhalif olmak' gibi haysiyetli ve şerefli bir duruşu daha fazla kirletme" sözleriyle verdi veriştirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Hakan Coşkun Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

Kazım:

Tivitleri gördüm. Son derece alçakçaydı. Adam gibi muhalefetini yaparsın Küfretmek acizliktir. Türkiye Cumhuriyetinin başı olan kişiye bu şekilde hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Muhalif olmak senin küfürbaz olmanı gerektirmez.

17
12
yanıtYanıtla
meeeeehhhhhhhmobilWeb@haberler.com:

meeeeehhhhhh meeeeeeeehhhhh happy kardes akpartinin hangi teskilatinda calisiyorsan adam gibi erkek gibi yaz

19
9
yanıtYanıtla
deli dumrul:

yalamaya devam. . . meee meee tuzu çoook seviyo kuzucuklar koyun olmaya çalışıyo. . .

18
10
yanıtYanıtla
deli dumrul:

sizin vatan haini. . . anlaşılır yazın aptal koyunlar daha türkçe yazamıyonuz osmanlıca öğrenmeye kalkıyonuz . . . mee meee koyunlar bağırır rte çiftliğinde. . . de. . .

yanıt12
yanıt14
gercekmobilWeb@haberler.com:

Sayın İşbaşaran o hakaretlerle değerini bitirdi. Ama hiç kimse eski bir vekili karakolda dövme ve işkence yapma hakkını kendinde göremez

19
8
yanıtYanıtla
babilmobilWeb@haberler.com:

Tayyibe laf yok....adam ulkede satilmadik tasinmaz birakmadi...adama hala milliyetci diyen ahmaklar var

18
9
yanıtYanıtla
deli dumrul:

sizin vatan haini. . . anlaşılır yazın aptal koyunlar daha türkçe yazamıyonuz osmanlıca öğrenmeye kalkıyonuz . . . mee meee koyunlar bağırır rte çiftliğinde. . . de. . .

12
14
samet:

en büyük ahlaksız sensin. kanal 7 deyken dindarım namaz kılıyorum diyordun . ayrıldıkdan sonra elinde içki şişeleri yaşlı kadınlarlan alem yapıyodun

15
11
yanıtYanıtla
Kurban 37mobilWeb@haberler.com:

Tayyip ağa sana küfür etmiyorum.. Çünkü her insan değerlidir. Fakat ekonomi çok kotu..

19
5
yanıtYanıtla
KARACABEYLİ:

AHMET HAKAN NEYİN PEŞİNDE ACABA. . ! ONA FIRILDAK LAFI ÇOK YAKIŞIYOR. . . .

11
12
yanıtYanıtla
.:

ELEŞTİRİ CÜMLESİ KURACAK KADAR BEYNİN YOK MU Kİ KÜFRE SARILIYORSUN! SENİN ANANA AVRADINA KÜFREDİLSE KATİL OLURSUN KESİN, KALDI Kİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN BAŞKOMUTANINA YAPILAN KÜFÜR KANUNLARA GÖRE DEVLETİN MANEVİ ŞAHSİYETİNE YAPILMIŞ SAYILIYOR! ABD''DE OLSA DAHA DA GÜN YÜZÜ GÖSTERMEZLER ADAMA, HAYATI KAYAR

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title