Haberler

Ahmet Hakan'a Saldıranlardan İkisi AK Parti Üyesi Birinin Ağabeyi PKK'lı

Güncelleme:

Ahmet Hakan'ı darp eden saldırganlardan Uğur Adıyaman'ın ağabeyinin PKK üyesi olduğu ve saldırganlardan ikisinin de AK Parti üyesi olduğu ortaya çıktı.

Ahmet Hakan'ı Doğan TV Center'dan itibaren takibe alarak, evinin önünde saldıran kişilerle ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Kanal D Haber, suç dosyaları kabarık saldırganların ikisinin AK Parti Fatih İlçe Teşkilatı üyesi olduklarını ortaya çıkardı.

VAN GEVAŞLILAR FATİH'TE YAŞIYORLAR

Gazeteci Ahmet Hakan'ın, evinin önünde uğradığı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Kanal D Haber'in elde ettiği bilgilere göre 4 saldırgan da Van Gevaşlı ve birbirleriyle akrabalar. 4'ü de İstanbul Fatih'te yaşıyor.

TEHDİT, UYUŞTURUCU VE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİKTEN SABIKASI VAR

29 yaşındaki özel güvenlikçi Uğur Adıyaman, 12 Ekim 2010 tarihinde Fatih AK Parti Teşkilatı'na üye olmuş. Polisteki kaydı çok kabarık olan Adıyaman'ın, uyuşturucu, birden fazla kişiyi tehdit, resmi belgede sahtecilik suçlarından sabıkası var.

KARDEŞİ PKK ÜYESİ

24 yıl önce Terör örgütü PKK'ya katılan Seyhan Adıyaman'ın kardeşi.

Saldırganlardan Fuat Elmas da Adıyaman gibi özel güvenlikçi. Elmas da 19 Haziran 2007'de AK Parti Fatih Teşkilatı'na üye oldu ve 2010 yılına kadar özel bir güvenlik firmasında çalıştı.
29 yaşındaki Kamuran Ergin, şu an bir tekstil firmasında çalışıyor. Uyuşturucu ticareti, yaralama ve silahlı yağma suçlarından poliste işlem görmüş.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Adıyaman Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (324)

FIRFIR:

BU ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN CHP MHP KOALİSYONU ŞART .

171
24
yanıtYanıtla
MiLLiYETCiTuRKMobil-IOS:

Akpkk

180
9
yanıtYanıtla
halil:

7 Hazirandan önce açık açık chp cemaat gazateciler ve malum çevre hdp ye oy verin diyordu.ne olduda olayı akp ile pkk ya baladınız.ilginç

125
11
yanıtYanıtla
cevap:

Hatta chp li vekil demirtaşa nasıl salladık diyordu.chp gen.baş.yar.ben ve ailemde hdp ye oy verdik demedimi.ama onların hiç lafı yok.onlar vatan sever akp liler pkk lı nasıl oluyorsa

yanıt1
yanıt0
Mevlüt Dalkılıç:

Ahmet Hakan kendini dövdürüp gündem yapan bir zavallı

23
113
yanıtYanıtla
Zafer:

Akp demek eroinman hapci maganda pkk demek bu acikca gozukuyor

36
97
yanıtYanıtla
Refaz:

Sen oylesin ki konuyosunnnn Akilli konus lakin ad sansinlarrr

yanıt0
yanıt1
duygummMobil-ANDROID:

bunlar oyun oyun gerizekalilar ne oluyosa Tayyip yapti diyorsunuz ya bu da her zamanki gibi partimizin üzerine kaldi.Asil CHP =PKK .HDP ile sıkı fıkı olan CHP .Kurban olurum Tayyibi Yaratan Allah a

89
33
yanıtYanıtla
Abbas azeri türk:

inadına CHP Recep Tayyip Erdoğan''ı sevmiyorum

74
36
yanıtYanıtla
değnekçi:

Ahmet Hakanında bi dayak yemesi gerekiyordu. Haddini aşmış gazeteci kimliğiyle herkese hakaret edebilirim sanmaya başlamıştı.

81
23
yanıtYanıtla
Tüm 324 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title