Haberler

Ahmet Çakar: Trabzonlular İçinizde Bir Tane Şerefsiz Var

Güncelleme:

Ahmet Çakar, Trabzonspor-Galatasaray maçında hakeme çakmak atan taraftara öfke kusarken "Trabzonlular içinizde bir tane şerefsiz var. Ya hakemin kafası yarılsaydı" dedi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol'da konuşan Ahmet Çakar, Trabzonspor'un Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maçta bordo-mavililerin müsabakayı hükmen kaybetme ihtimalinin üzerinde durdu. Hakeme çakmak atan taraftarın, Trabzonspor'un önde olmasına rağmen maçı kaybettirebileceğini söyledi.

"İÇİNİZDE BİR TANE ŞEREFSİZ VAR"

"Trabzonlular içinizde bir tane şerefsiz var." diyen Çakar, "Delikanlı, adam gibi, namuslu, haysiyetli Trabzonspor taraftarını kenara bırakıyorum. Eyy Trabzonlular içinizde bir tane şerefsiz var. Çünkü niye Trabzon nasıl direkten döndü. 2–1 önde Trabzon kendini bilmez bir ahlaksız adam, çakmağı attı. Hakemin doksan küsürde kafası yarılsaydı. Hakem kafasını tutacak, içeri girecek, Trabzon kazandığı maçı 3–0 hükmen kaybedecekti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Trabzonspor Ahmet Çakar Beyaz TV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (33)

TS:

ADAMSAN FB, GS, BJK DA ÇOK ŞEREFSİZ VAR DESENE BU GİBİ OLAYLAR ONLARDA ÇOK

9
11
yanıtYanıtla
emrmobilWeb@haberler.com:

1 tane mi kac 1 tane saymakla bitmez Ahmet hoca bunlar

9
11
yanıtYanıtla
MesafeMobil-IOS:

Trabzon ve Trabzonsporlular vandal ruhlu çirkefliğin nirvanalılığını yapmışlardır. AKP Yanaşma ve yalakası 3. Sınıf mafyavari başkanları ile hergeçen gün yerin dibine giriyorlar.

8
11
yanıtYanıtla
YKaan:

adam haklı beyler. Şimdi dağılın.

12
3
yanıtYanıtla
Beyni Kullanmak Önemli:

Adam TS Taraftarı Şerefsiz Demiyor Onurlu Şerefli Adam Gibi Adam TS Taraftarlari Arasında Bir Şerefsiz Var Diyor. Yani O Adam TS''ye Zarar Vermek İcin O Cakmagi Atti Diyor Yani O Hakeme Birsey Olsaydi Mac Tatil Edilse TS 3 Puanı Sİlinirdi Diyor. Yani TS Yendigi O Maci Yenilmiş Emekleri Boşa Gitmis Sayilirdi Dİyor. Demem O ki; Bu Arkadaslara Tek Tek Anlatmak Lazim Yoksa Anlamada Sorun Yasıyorlar.

12
2
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

Ahmet hocam rumların canını yakmış yine :)))))

5
9
yanıtYanıtla
ahmetmobilWeb@haberler.com:

Ahmet bey bunlarin neoldugunu iyibiliyor sen tek demisin bence hepsi

6
7
yanıtYanıtla
bibi:

fenerli olarak adama hak veriyorum o 6saraylılar tt arenada alkışlayıp tsyi gönerdi onlarda gsye nankörlük etti besle kargayı oysun gözünü fenere bile saldırdılar azdılar gsliler artık fenere hak verin

7
6
yanıtYanıtla
SamsunsporluMobil-IOS:

Bir tanemi harbidende ?

10
3
yanıtYanıtla
Yolsuzluk maduru:

Şu yalana bakın Türkiye''de yolsuzluk sahtekarlık yapan okalar saktekar şerefsiz varki saymakla bitmez . sebebi yolsuzluk yapan hainlerin hukuksuz aklanmaları . aklanacağını bilen AKP ye koşuyor yolsuzluğu meslek ediniyor milleti dolandırıyor , üst düzey AKP partililerle in yardımı ile ceza almaktan kurtuluyorlar.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title