Haberler

"Ahmet Atakan Ölümsüzdür" Yazısına 6 Bin Lira Ceza

Güncelleme:

Antalya'da Gezi eylemleri sırasında Güzel Sanatlar Galerisi duvarına 'Ahmet Atakan Ölümsüzdür' yazan Naim Doğan'a 6 bin lira para cezası verildi.

Antalya'da Gezi olayları sırasında Kaleiçi'nde Güzel Sanatlar Galerisi duvarına 'Ahmet Atakan Ölümsüzdür' diye yazan Naim Doğan'a, kamu malına zarar vermekten dolayı 1 yıl hapis cezası verilerek paraya çevrildi.

YAZDIĞI YAZI BAŞINA İŞ AÇTI

5'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde Gezi olayları nedeniyle yargılananlar arasında bulunan Naim Doğan'a, Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne bağlı Kaleiçi'ndeki Güzel Sanatlar Galerisi binasının duvarına yazdığı 'Ahmet Atakan Ölümsüzdür' yazısı nedeniyle geçen 7 Nisan'da 1 yıl hapis cezası verildi. Doğan'ın cezası 6 bin lira para cezasına çevrildi.

150 TL TEMİZLİK PARASI

Naim Doğan, kamu malına zarar vermekten yargılandığı bu dava sonuçlanmadan önce Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün boyanın temizlenmesi için 150 TL masraf çıkardığını ve bu parayı da ödediğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Atakan Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

çetin pekibiruk@hotmail.com:

daha çok vermelilerdi..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title