Haberler

Ağustostan Bugüne Partilerin Oy Oranları

Güncelleme:

ORC araştırma şirketi Cumhurbaşkanlığı seçiminden bugüne partilerin aylık oy dağılımını gösteren anketin sonuçlarını yayınladı.

ORC seçim anketinde Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra genel seçime 99 dün kala partilerin aylık oy dağılımlarını derledi.

ORC Araştırma'nın çalışmasına göre AK Parti'nin oy oranı ağustos ayından şubat ayına kadar sürekli bir artış gösterirken CHP'de düşüş gözleniyor.

MHP'DE DALGALANMALAR

MHP'nin eylül ayında en yüksek oy oranına ulaştığı, bunu takip eden 5 ayda ise küçük çaplı dalgalanmalar yaşadığı görülüyor.

HDP YÜZDE 8,9

HDP ise aralık ayında 7,9 ile en düşük oy oranını alırken geçtiğimiz şubat ayında 8,9 oy oranına ulaştı.

EN YÜKSEK OY ORANI AK PARTİ'DE

ORC'nin Türkiye Geneli Genel Seçim araştırmasına göre şubat ayında en yüksek oy oranı yüzde 49,8 ile AK Parti alırken, yüzde 23,0 ile CHP ikinci, yüzde 13,9 ile MHP üçüncü ve yüzde 8,9 ile HDP dördüncü en yüksek oy oranına sahip parti oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500

Yorumlar (224)

AturNMobil-IOS:

Tek çare mhp

42
32
yanıtYanıtla
can:

Ben emekliyim maaşıma 24 tl zam aldım, muhalefet olmadığı için yine oyum AKP ye, hiç değilse söylem ve icraatlarıyla hizmet ediyor. Kısacası hizmeti görüyorum. . . Ben vatanımı seviyorum arkadaş.

20
49
yanıtYanıtla
artık mhp diyecem:

valla ben ve etrafımda ne kadar adam varsa mhp diyor bence bu seçim böyle olmayacak

51
13
yanıtYanıtla
aaa:

vatan için tek çare MHP.

31
24
yanıtYanıtla
Bozo Mobil-IOS:

Kahrolsun Türk düşmanları sonunuz geldi MHP geliyor

29
22
yanıtYanıtla
HE:

koalisyon dönemimde 25 bankayı batırıp 80 milyar doları iç eden, 25 milyar dolar ımf den borç alan, faizlerin aylık yüzde yüz gecelik yüzde 8. 000 bin yapan, benden kesilen tasarruf teşviklerin üstüne yatan, c. b. seçiminde kendi adayını dövdüren, enflasyonu yüzde yüz ile bırakan, bu ülkeyi yönetirim deyip 2 senesi var iken kaçan, apoyu asacağım deyip milletten 18 oy alan asamayan, idamı kaldıran, , rahşan bu katillerle koalisyon yapmam deyip bu lafı yutan bahçeliye, depremden sonra aciz kalıp sonrada kusura bakmayın hazırlıksız yakalandık diyen mhp yemi oy vereyim, depremden sonra soluduğumuz havaya bile vergi koyan mhp yemi oy vereceğim, aldığında 10 tl bıraktığında 5 kg. ayçiçek yağını 20 tl olarak bırakan mhp yemi oyumu vereceğim, doları geldiğindinden gittiği tarihe kadar 3 katına çıkaran mhp yemi oy vereceğim, milliyetçiyim deyip te devlet hazinesini imf nin memuru olan dervişe teslim eden mhp yemi oy vereyim

8
43
yanıtYanıtla
VeliMobil-IOS:

Artık mhp

29
20
yanıtYanıtla
adnan:

Yüreğinde memleket sevgisi, Gönlünde iman olan olan Büyük Türkiye sevdalıları Sizlere selam olsun, Durmak yok. Yeni yollar, yeni köprüler, Yeni okullar, Barajlar, Faprikalar, Hayeldi gerçek oldu. Ne diye oyundasın oynaştasın Fatihin İstanbulu fethettiği yaştassın. Yeniden Büyük Türkiye yolunda yürüyenlere, İşten aştan, Baraşıtan yana olanlara selam olsun. . Haydi Türkiyem

7
41
yanıtYanıtla
KaaNMobil-IOS:

mhp bi secimde en az yuzde 20 alir, bekleyelim görecegiz burdan arkadas hakliydin diyeceksiniz ;)

26
22
yanıtYanıtla
CeydamobilWeb@haberler.com:

Bosuna anket yapmaya gerek yokki sonuc belli mhp birinci parti simdi kirmiziya cok basilacak ama ne yapayim ben gercekleri yazdim gercekler acidir ama söylemekte gerek :D

29
18
yanıtYanıtla
Tüm 224 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title