Haberler

Agü Spor'da Hedef Kupada Finale Çıkmak

Kulüp başkanı Yağmur: "Kadınlar Türkiye Kupası'nda final oynamayı hedefliyoruz"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden AGÜ Spor Kulübü'nün başkanı Ömer Yağmur, Kadınlar Türkiye Kupası'nda final oynamayı hedeflediklerini söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale'de oynanacak Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu'nda, Edirne Belediyesi Edirnespor, Beşiktaş ve Adana ASKİ ile çeyrek finale çıkma mücadelesi vereceklerini hatırlattı.

İyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını vurgulayan  Yağmur, "Biz iyi bir takımız yeni sezon hazırlıklarına başladıktan sonra çeşitli turnuvalara katıldık. En son bizim düzenlediğimiz Erciyes Cup'ta oyuncuların son durumunu gördük. Genel anlamda yeni sezona hazırız" diye konuştu.

Kadınlar Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmeyi çok istediklerini vurgulayan Yağmur, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kupada ilk hedefimiz ilk iki arasına girerek, bir üst tura çıkmak. Türkiye Kupası lig öncesi takımın son durumunu görmek açısından iyi olacak. Gruptaki rakiplerimiz de kaliteli oyunculardan kurulu. Daha sonra diğer turları da geçerek Kadınlar Türkiye Kupası'nda final oynamayı hedefliyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Oyuncuların morali yerinde. Umarım başarılı bir grup aşamasını geride bırakırız." - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Edirne Belediyesi Türkiye Kupası Edirnespor Çanakkale Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title