Haberler

AGT En Yeni Ürünleriyle Yapı Fuar'ında!

Güncelleme:

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul'da düzenlenecek Yapı fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, 10- 14 Mayıs tarihleri arasında düzenlencek olan Yapı Fuarı'na katılıyor. AGT, son kullanıcıyla buluşturduğu yeni parke serisi Natura Plus ve Natura Line'ın yanı sıra; Uv lak kapli üstün çizilmezlik dayanimi, yüksek parlaklığa sahip ürünü Power Gloss'u da bu yıl fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

AGT, bu yıl 39.'su düzenlenecek olan Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle birlikte mobilya gövdelerinde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss ürünlerini tüketiciyle buluşturacak olan AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuar'ında sergileyecek.

AGT parkeler, 12 renkli Natura Parke serisine eklenen 4 rengin yanı sıra, Natura Plus ve Natura Line serisiyle de toplam 32 renk, desen ve yüzeyde tüketicilere farklı alternatifler sunuyor. 10 yıl garantili ve A3 aşınma sınıfı özelliğine sahip Natura Parke Serisine eklenen yeni Akdeniz Meşe, Silyon Meşe, Olimpos Meşe ve Kemer Çam; birbirinden özel renkleri ile seriye yepyeni bir soluk kazandırıyor.

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi; Ilgaz Meşe, Kanyon Meşe, Meriç, Nil, Trend Meşe, Tuna, Volga ve Zagros renkleriyle dikkat çekiyor. Toplamda 8 farklı renk seçeneğine sahip yeni ürün gamında, Natura Line serisi Natura Plus serisinden farklı olarak derzli renklere sahip.AC4 aşınma özelliğine sahip 15 yıl garantili Natura Plus ve Natura Line serisi Uniclic Kilit Sistemi ile de uygulama kolaylığı sağlıyor. 1200 mm x 191 mm ölçülerine ve 8 mm kalınlığa sahip, E1 Sertifikalı yeni seriler, yüzde yüz doğal yüzey işçiliğiyle mekanları görsel yönden zenginleştiriyor. AGT geçtiğimiz ay dijital platformlarında yayınladığı ünlü mimar Selim Yuhay'lı tanıtım filmleri ile yeni ürünlerinden söz ettirmeye devam ediyor.

AGT'nin yeni ürünü Powergloss Yapı Fuar'ında...

AGT'nin fuarda ziyaretçileriyle buluşturduğu bir diğer ürün ise PowerGloss. Mobilya gövdelerinde, mutfak dolaplarında, banyo kapaklarında, çalışma odalarındaki mobilyalarının tüm gövde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss , parlak yüzeyi ile yeni sezon iç mekan tasarımlarında kalitesiyle fark yaratıyor.

Ürünün en önemli özelliklerinden birisi ise yüksek mekanik ve kimyasal dirençlere dayanıklı levha olması. Bir yaşam alanını oluşturan tüm ahşap yüzeylerde kullanılabilecek olan Power Gloss 24 farklı renk seçeneği, muazzam parlaklığı ve çizilmezlik özelliğiyle çarpıcı tasarımlara imkan veriyor.

Yüzde yüz UV akrilik vernik, sararmaya karşı yüksek direnç, yüksek çizilme dayanıklılığı, üstün parlaklık ve ileri teknolojide olması gibi özellikleriyle kullanıcı dostu; atmosfere VOC (uçucu organic içerik) salınımı yapmamasıyla da çevre dostu bir ürün olan AGT Power Gloss, sektörün son gözdesi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title