Haberler

Ağrı'daki Terör Saldırısı

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Ağrı'daki terör saldırısının ardından ilk açıklamayı yapan kişi olduğuna dair haberlerin, "asılsız, gerçek dışı, yalan ve kara propaganda örneği" olduğu bildirildi.

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Ağrı'daki terör saldırısının ardından ilk açıklamayı yapan kişi olduğuna dair haberlerin, "asılsız, gerçek dışı, yalan ve kara propaganda örneği" olduğu bildirildi.

Ala'nın avukatı Muhsin Özyar, yaptığı yazılı açıklamada, Ağrı'nın Diyadin ilçesi Yukarıtütek köyü bölgesindeki terör saldırısıyla ilgili, bazı basın yayın organlarında, "olayla ilgili ilk açıklamaların Efkan Ala tarafından yapıldığı" yönünde haberler yer aldığını kaydetti.

Haberleri "tamamen yalan" olarak niteleyen Özyar, konuyla ilgili Ağrı Valiliğinden saat 09.45'te, Genelkurmay Başkanlığından saat 10.33'te açıklama yapıldığını hatırlattı. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın da resmi Twitter hesabından saat 13.01'de açıklamada bulunduğunu aktaran Özyar, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Müvekkilim Efkan Ala ise saat 15.00'te Erzurum'da AK Parti il teşkilat üyeleriyle birlikte seçim değerlendirme çalışmalarına yönelik düzenlenen basın açıklamasında bir konuşma yapmış ve konuşmasının başında Ağrı'da yaralanan askerlerimize geçmiş olsun dileklerini iletmişlerdir.

Sayın Efkan Ala'nın açıklamalarından önce üç resmi açıklama bulunmasına rağmen Sayın Müvekkilimi ilk açıklama yapan kişi olarak göstermek tamamen bir art niyet göstergesidir. Sonuç olarak Sayın Efkan Ala üzerinden medyada yer alan bu haberlerin tamamı asılsız, gerçek dışı, yalan ve kara propagandanın bir örneğidir."

Kaynak: AA / Güncel

Efkan Ala Diyadin Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title