Haberler

Ağrı Dağı'nda Çatışma Sürüyor! 5 PKK'lı Etkisiz Hale Getirildi

Güncelleme:

Ağrı Dağı eteklerindeki Pamuk Geçidi'nde sabah saatlerinde çıkan çatışmada, 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Kapatılan yolda kuş uçurtmayan asker, samanların arasında bile terörist aradı.

Ağrı Dağı eteklerindeki Pamuk Geçidi'nde sabah saatlerinde çıkan çatışma devam ederken, 5 PKK'lının etkisiz hale getirildiği bildirildi.

OPERASYON DEVAM EDİYOR

Sabah saatlerinde bir grup PKK'lının Iğdır-Ağrı karayoluna doğru hareket ettiği tespit edilerek operasyon başlatılmıştı. Iğdır'ın Erhacı köyü ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Karabulak köyü yakınlarında bölgede çıkan çatışma devam ederken, 5 PKK üyesinin ise etkisiz hale getirildiği bildirildi.

KAPATILAN YOLDA KUŞ UÇURTULMUYOR

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi ile Iğdır'ı birbirine bağlayan Pamuk Geçidi'nde güvenlik kuvvetleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışma nedeniyle ulaşıma kapatılan Iğdır- Doğubayazıt karayolunda kuş uçurtulmuyor.

Iğdır'dan Doğubayazıt üzeri Gürbulak Sınır Kapısına gidecek TIR ve kamyonlar Suveren Jandarma Karakolu yakınlarında bekletiliyor. Iğdır'a 15 kilometre uzaklıktaki Suvaren Jandarma Komutanlığına ait iki zırhlı araç ve dubalarla kesilen karayoluna atılan kapanla da yasağa rağmen durmadan geçmek isteyenlere fırsat verilmiyor.

SAMANLARIN ARASINDA UZUN ŞİŞLE TERÖRİST ARADILAR

Ağrı Dağı eteklerinden köye ot götüren bir traktör, ulaşıma kapatılan bölgeye geçmek isteyince Jandarma tarafından durduruldu. Yakındaki bir köye gitmek isteyen sürücüsü ve yanında bulunan çiftçiyi aramadan geçiren jandarma, uzun şişle traktörün üstündeki otu kontrol etti. Çelik yelekli Uzman Çavuşlar, traktörün üzerindeki otu denetimden geçirdikten sonra çiftçinin ot götürmesine izin verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğubeyazıt Ağrı Dağı Iğdır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (213)

Adanalı:

Ha şöyle!5 değil 15 olsun 105 olsun. . . .

64
1
yanıtYanıtla
...............:

Samanlara iyice sokun şişleri girsin şerefsizlere:)

63
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

GEBERSİN SATILMIŞ ERMENİ PÇLERİ

56
3
yanıtYanıtla
AVNI:

Tc ye bak kendi gölgesinden bile korkuyor. Artik Kurdistan dan cikin gidin, bagimsiz Kurdistani artik herkes kabulleniyor zaten. Bosuna ayak diremeyin.

11
47
yanıtYanıtla
gercekler acidir:

Zazalar turkturlerdir ne mutlu turkum diye ne Elazig Zazasi !

46
8
yanıtYanıtla
Azem:

5 tane öldürdünüz vatan kurtulur artık. Öldürmekle olsaydı 30 yıldır olurdu.

13
39
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

YALAN YETER ARTIK SAVAŞ DEĞIL BARIŞ OLSUN

26
26
yanıtYanıtla
VaTaNSeVeRMobil-ANDROID:

Etkisiz hale getirilmediler, geberip CEHENNEMİ boyladılar...

37
10
yanıtYanıtla
kafkas kartalı:

HAİNLERE HADDİNİ BİLDİREN. ÖZEL HAREKAT POLİSİMİZE AÇILAN SORUŞTURMAYI KINIYORUZ.

37
10
yanıtYanıtla
BARIŞŞ:

KURBAN OLURUM ASKERIM SIZE

39
4
yanıtYanıtla
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title