Haberler

    Ağrı'da Jandarma Karakoluna İntihar Saldırısı: 2 Şehit

    Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, Iğdır karayolundaki Karabulak Jandarma Karakolu'na PKK tarafından intihar saldırısı düzenlendi.

    Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, Iğdır karayolundaki Karabulak Jandarma Karakolu'na PKK tarafından intihar saldırısı düzenlendi.

    Saldırıda 2 asker şehit oldu, 24 asker de yaralandı.

    Ağrı Valiliği'nde yapılan açıklamada, gece 03: 00'de meydana gelen saldırıda iki ton patlayıcı yüklü bir traktörün kullanıldığı belirtildi.

    Yaralı askerleri almak için çevre il ve ilçelerden gelen ambulanslara taciz ateşi açılırken, bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildi.

    İntihar saldırısını düzenleyen teröristin kimliğini tespit çalışmaları devam ediyor.

    Bir saldırı haberi de Mardin'in Midyat ilçesinden geldi. BOTAŞ hattına saldırı düzenlenmesinin ardından bölgeye intikal eden bir askeri araç mayına çarptı. Olayda bir asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı.

    Öte yandan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki PKK hedeflerine yönelik hava operasyonları devam ediyor. Dışişleri Bakanlığı son hava saldırılarında Zargala köyünde sivillerin vurulduğuna dair iddiaların araştırılacağını

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 02 Ağustos 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Ağrı Valiliği Doğubeyazıt Iğdır Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
    title