Haberler

Ağrı ASKF'den Eğitim Bir-Sen'e Ziyaret

Güncelleme:

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda olağan genel kurul ile seçime giderek güven tazeleyen Eğitim Bir-Sen Başkanı Süleyman Gümüşer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Eğitim Bir-Sen'in hizmet binasında gerçekleşen ziyarete Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve Askf Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Sivil Toplum Örgütlerinin kendi hizmet binalarının olmasını önemsediklerini söyleyen ASKF Başkanı Erkan Kösedağ"Eğitim alanında hizmet eden bir sendikanın kendisine ait bir yerinin olması güzel bir olay. Tüm sivil toplum örgütlerimizin kendilerine ait bir yerleri olmalı. Sizin başkanlığınız kadar Ağrı'ya kazandırdığınız bu hizmet binasını önemsiyoruz. Eğitim alanındaki çalışmalarınızı da yakinen takip ediyoruz. Sizlere önümüzdeki 3 yıl boyunca yapacağınız hizmetinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Eğitim'in bir bütün olarak ele alınması gerektiğini söyleyen Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer ise,"Spor nasıl ki tüm unsurları ile ele alınması gereken bir konu ise, eğitim konusu da bir bütün olarak ele alınması gerekiyor. Biz eğitimin sosyal tabanıyız. Diğer unsurlarla birlikte hareket ederek, eğitimde çıtayı yükseltmeye çalışıyoruz. Liyakati önemsiyoruz, liyakatli kişilerin toplumun her kesiminde aktif görev almasını diliyoruz. "dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğitim Bir Sen Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title