Haberler

Agaoğlunun Milli Aşçılarından 12 Dev Adama Ziyefet Yemeği

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Gururumuz Olan Başarılı Sporcularımıza My City Hotel'in Ödüllü Aşçılarının Elleriyle Hazırlanan Bir Ziyafet Verdi.

Dünya basketbol şampiyonasında gümüş madalya alan 12 Dev Adam'a bir basın toplantısı ile hediye ettiği dairelerin tapularını takdim eden ağaoğlu şirketler grubu yönetim kurulu başkanı ali ağaoğlu, gururumuz olan başarılı sporcularımıza my city hotel'in ödüllü aşçılarının elleriyle hazırlanan bir de ziyafet verdi.

A Milli Basketbol takımımızın kaptanı Hidayet Türkoğlu ve Kerem tunçeri ile Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takım direktörü Rafet İnce ekibiyle kameralara birlikte poz verdiler. Aynı zaman da ziyefet yemegin de Hidayet Türkoğlu ve Kerem Tunçeri sohbet eden Rafet İnce Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Türkiye Aşçılar Milli Takımının katılacağı Lüxsemburg ta 20-24 Kasım da yapılacak olan Dünya Aşçılar şampiyonasından bahsederken Basketbol Mıllı Takımındakı arkadaşlar Aşçılar Milli takımımıza başarılar dileyip, desteklerinin hep yanımızda olduğunu bildirdiler...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title