Haberler

Ağaoğlu'ndan Kızına Unutulmaz Kına Eğlencesi

Ağaoğlu'ndan kızına unutulmaz kına eğlencesiBURSA - Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ'da ikinci kez kına eğlencesi düzenledi.

Ağaoğlu'ndan kızına unutulmaz kına eğlencesi

BURSA - Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ'da ikinci kez kına eğlencesi düzenledi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Semra Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu Kırcal ile Hülya ve Mustafa Kırcal'ın oğlu Koray Kırcal, 24 Aralık'ta Çırağan Saray'ında yapılan muhteşem törenle dünya evine girdi. Ali Ağaoğlu, İstanbul'daki düğün törenine çağıramadığı akrabaları için Uludağ'da ikinci bir düğün daveti gerçekleştirdi. Konuklarını ağırlamak için Ali Ağaoğlu, kendi oteli olan My Mountain Oteli'nin yanı sıra Bof Oteli de kapattı. Yaklaşık 2 bin kişin katıldığı davetin ilk gecesinde Sena Ağaoğlu Kırcal, İstanbul'dan sonra Uludağ'daki kına gecesinde de kendisi için özel olarak hazırlanan tahta oturdu. Annesi Semra hanım kızının yanından bir an olsun ayrılmazken gecede düzenlenen dans ve ışık gösterisi izleyenleri büyüledi. Geceye Karadeniz'in sevilen sanatçısı Hülya Polat şarkılarıyla renk kattı.

Eline kına yakılan Sena Ağaoğlu, gecenin ilerleyen saatlerinde babası Ali Ağaoğlu ve aile üyelerinin yanına indi. Müziğe kendini kaptıran Ağaoğlu daha sonra yanına eşi Semra Hanım ve oğlu Alican Ağaoğlu' nu ve Damadı Koray Kırcal' ı alarak karşılıklı göbek attı.

Kına gecesinde güzelliği ile herkesi büyüleyen Sena Ağaoğlu Kırcal'ın bu gece için özel hazırlanan kıyafeti ünlü modacı Yıldırım Mayruk imzası taşıyordu. Bu güzel gecenin mimarı Ros Kar olurken, kına ile ilgili organizasyonda Lal Kaftan ekibi imzası vardı. Kına ve Düğün gecesinde gelin Sena Ağaoğlu Kırcal'ın saç ve makyajında Erkan Uluç ve Serkan Aktürk yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu İstanbul Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title