Haberler

Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlenerek seçim startı verildi.
Bolvadin spor salonunda düzenlenen toplantıda, MHP Bolvadin Belediye Başkan aday adayı...

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlenerek seçim startı verildi.

Bolvadin spor salonunda düzenlenen toplantıda, MHP Bolvadin Belediye Başkan aday adayı Mimar Selim Karasekreter ile Dişli Belde Belediye başkan aday adayı Mustafa Karakoç ve Özburun Belde Belediye başkan aday adayı Yusuf Can partililere ve kamuoyuna tanıtıldı. Etkinliğine MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Öncül Kazancı, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı katıldı. Programa çevre ilçelerin belediye başkanları ile ilçe başkanları, ülkü ocakları başkanları, il genel meclis üyeleri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdi. Yoğun katılımın gözlendiği programda kapalı spor salonunun tribünleri yeterli gelmeyince, salonun parke kısmına sandalyeler ilave edilerek salonun kapasitesi artırıldı.

"BEN BU YAPTIKLARIMI DAHİ YETERLİ GÖRMÜYORUM"

Aday tanıtımda açılış konuşmasını yapan MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Mimar Selim Karasekreter, hizmet için yola çıktığını kaydederek, bir dönem ilçede belediye başkanlığı yaptığı yıllarda gerçekleştirilen yatırımlardan bahsetti. Karasekreter, "Ben Bolvadin'de doğmuş, hayatı boyunca Bolvadin'de yaşamış, yüreği Bolvadin sevgisi ile dolu bir hemşehrinizim. Arkadaşlarımız 1991-1994 yılları arasında, o kısacık 27 aylık sürede yaptıklarımızı anlattılar, sağ olsunlar. Ben bu yaptıklarımı dahi yeterli görmüyorum. Keşke o gün bu hizmet kervanı durdurulmasa idi. Bugün rakiplerimiz bile 20 yıldır Bolvadin'in geriye gittiğini, küçüldüğünü, kaybettiğini söylüyorlar. 20 yıl önce ne olmuştu? O gün biz 7 oyla kaybetmiştik. Keşke o gün kaybeden sadece biz olsaydık. Maalesef bugün her şey ortada. O gün sadece biz kaybetmemişiz, memleket kaybetmiş. İktidar, iktidar diyorlar. Bolvadin'i yıllardır iktidar partileri ile yönettiler, sonuç ortada. Hep küçüldük, hep kaybettik. İnşallah o eski hizmet dolu günleri tekrar yaşayacağız.

Program ünlü Ahmet Şafak'ın konseri ile devam etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Karakoç Bolvadin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title