Haberler

Afyonkarahisar'da Engelli Çocuğa İstismar! Okul Müdürü de Görevden Uzaklaştırıldı

Güncelleme:

22 yaşındaki Selçuk Y.'nin, temizlik personeli olduğu okulda 7 yaşındaki engelli kız çocuğunu fiili livata yoluyla istismar etmesiyle ilgili okul müdürü de görevden uzaklaştırıldı.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde 22 yaşındaki Selçuk Y., bir okulda temizlik personeli olarak işe başladığı ilk gün, okulun bahçesinde oynayan 7 yaşındaki işitme ve konuşma engelli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmuş ve tutuklanmıştı.

OKUL MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Sinanpaşa Kaymakamlığı, bir okulda küçük yaştaki engelli bir öğrenciye yönelik istismarla ilgili açıklama yaparak okul müdürünün de görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

ADLİ MAKAMLARCA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yapılan açıklamada, basın ve yayın organlarında çıkan Sinanpaşa İlçesi Düzağaç Beldesi İstiklal İlkokulunda yaşanan çocuk istismar haberleri ile ilgili olarak; adli makamlarca gerekli soruşturma başlatıldığı ve S.Y.'nin tutuklandığı bildirildi.

"GÖREVLİ VE YETKİLİLER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI"

Açıklamada ayrıca,"Sinanpaşa Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 5 Mayıs 2016 günü görevli ve yetkililer hakkında soruşturma başlatılmıştır. Okul Müdürü Ş.A. soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılmıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sinanpaşa 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

SABİT MEMUR MASASI:

Bakanlıklar ve il müdürlükleri 8-5 masa başı mesai zihniyeti ile çalışmaya alışan çalışanlardır. Masanın 100 metre uzağı onları KORKUTUR.

3
2
yanıtYanıtla
sg:

sende gel niye gitdtn

yanıt0
yanıt0
başbakan sarıgül:

olaya sevindirici yanından bakalım en azından kolunu bacagını kafasını kopartıp bi köşeye atmamış durmak yok yola devam. . . .

1
4
yanıtYanıtla
iyi ki diyorum...:

cehennem var!!! Yoksa bu pislikler nasıl cezalarını bulacak????

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title