Haberler

Afyonkarahisar'da "Hazreti Hüseyin'i Anma Etkinliği"

Güncelleme:

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Emirdağ ilçesine bağlı Karacalar köyünde düzenlenen "Hazreti Hüseyin'i Anma Etkiniği"ne katıldı.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Emirdağ ilçesine bağlı Karacalar köyünde düzenlenen "Hazreti Hüseyin'i Anma Etkiniği"ne katıldı.

Köyde, muhtar Ali İhsan Şahbaz ile vatandaşlar tarafından karşılanan ve aşure ikram edilen Uysal, etkinliğe katılarak köylülerle sohbet etti.

Şahbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hazreti Muhammed'in torunu Hazreti Hüseyin'in şehit edilmesinin bin 333'üncü yılı dolayısıyla etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Her yıl 10 Ekim'de gerçekleştirdikleri etkinliklerde, Hazreti Hüseyin için matem tuttuklarını ve pişirdikleri aşureyi konuklarına ikram ettiklerini anlatan Şahbaz, Uysal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Herkese kapılarının açık olduğunu belirten Şahbaz, "Bizim genel yapımızda herhangi bir siyaset olmaz, her insan, her gelen başımızın tacıdır. İnsanlara her zaman boynumuz eğridir. Kalbimizde her zaman yerleri vardır" diye konuştu.

-Gültekin Uysal'ın köyde karşılanması

-Uysal'ın vatandaşlarla sohbet etmesi

Kaynak: AA / Güncel

Demokrat Parti Gültekin Uysal Emirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title