Haberler

Afyonkarahisar Bakan Eroğlu Trump ve Hükümet de Bunun Ne Kadar Hain Olduğunu Anladı

Bakan Eroğlu Trump ve hükümet de bunun ne kadar hain olduğunu anladı (2)SANDIKLI'DA AÇILIŞA KATILDIOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Ballık Köyü'nde Ballık Köyü Sulama Göleti Temel Atma Töreni ve Gelir Getirici Orman Projesi Çerçevesinde Köylülere Sertifika...

Bakan Eroğlu Trump ve hükümet de bunun ne kadar hain olduğunu anladı (2)

SANDIKLI'DA AÇILIŞA KATILDI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Ballık Köyü'nde Ballık Köyü Sulama Göleti Temel Atma Töreni ve Gelir Getirici Orman Projesi Çerçevesinde Köylülere Sertifika Dağıtım Töreni'ne katıldı. Bakan Eroğlu, Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Çöl, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve diğer protokol üyeleriyle öğrenciler tarafından karşılandı. Öğrenciler Bakan Eroğlu'na tören alanına girişte çiçek takdim etti.

'4 AYLIK HÜKÜMETLER OLMUŞ'

Törende konuşan Bakan Eroğlu, "Parlamenter sistem Türkiye'nin ayağına prangalar vuruyor. Türkiye'nin ilerlemesini engelliyor. 'Neden' derseniz hemen izah edeyim. 1923'ten bu güne kadar 65 hükümet kuruldu. 1923 yılı ile 2017 yılını hesap edin. Ortalama bir hükümetin ömrü 16 ay. Bizim dönemi çıkarsak 10-11 ay. Bazen 4 aylık hükümetler olmuş dedi.

Bakan Eroğlu'nun konuşması sırasında ikindi ezanı okundu. Konuşmasına ara veren Bakan Eroğlu ezanın sona ermesinin ardından Şanlı bayrağımızın dalgalanması için 'evet' mi Küresel bir güç için 'evet' mi Ezanların dinmemesi için 'evet' mi" diye sordu. Kalabalıktan da 'evet' yanıtı yükseldi.

DAVUL ÇALDI

Bakan Veysel Eroğlu konuşmasının ardından yüklenici firma yetkilileriyle sulama göletinin bitiş tarihini 31 Aralık 2018 saat 11.59 olarak kararlaştırarak protokol imzaladı. Daha sonra göletin temel atma töreni gerçekleştirildi. Gelir getirici proje kapsamında köylülere sertifikalarını dağıtan Bakan Eroğlu, törende kendisini karşılamak için gelen davulcuların ricası üzerine davul çaldı. Ballık İlkokulu bahçesine çam fidanı diken Bakanı Eroğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra Köy Camisinde ikindi namazını ve köyden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu AK Parti Sandıklı Ballık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title