Haberler

Afyon - Tamir İçin Girdiği Termal Su Deposunda Ölü Bulundu

Tamir için girdiği termal su deposunda ölü bulundu Afyonkarahisar'da termal bir tatil köyünde tamir amacıyla su deposuna giren 51 yaşındaki Halil İbrahim Sevim, ölü bulundu.

Tamir için girdiği termal su deposunda ölü bulundu

Afyonkarahisar'da termal bir tatil köyünde tamir amacıyla su deposuna giren 51 yaşındaki Halil İbrahim Sevim, ölü bulundu.

İhsaniye İlçesi'ne bağlı Gazlıgöl Beldesi'ndeki Sefa Termal Apart tatil köyünde meydana gelen olayda, tesiste görevli teknik personel Halil İbrahim Sevim, sabah saatlerinde arızaya bakmak için tesisin termal su deposuna girdi. Sevim'in tamir sonrası kendisine bilgi vermediğini fark eden resepsiyon görevlileri, bir süre sonra bir başka çalışanı kontrol etmesi için depoya gönderdi. Depoya giren görevli, Sevim'in suda hareketsiz yattığını görünce jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, depoda zehirli gaz olma ihtimali üzerine Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istedi. Depodaki suyu boşalttıktan sonra balyozlarla giriş kısmını kıran AFAD ekipleri, oksijen tüpleriyle içeri girdi. Yaşamını yitirdiği belirlenen Sevim'in cansız bedeni dışarı çıkarılırken, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Jandarma ekipleri depoda uzun süre inceleme yaptı.

OĞLUNU EVLENDİRİNCE İŞİ BIRAKACAKTI

Halil İbrahim Sevim'in ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Evli ve 4 çocuk babası Sevim'in 15 gün sonra terhis olacak oğluna düğün hazırlığı yaptığı belirtildi. Emeklilik işlemleri tamamlanan Sevim'in düğün sonrası işten ayrılacağını anlatan yakınları, Sevim'in depoya hiçbir güvenlik önlemi olmadan gönderildiğini öne sürdü.

Depoda 6 saat kaldığı belirtilen Sevim'in karbonmonoksit ve kükürt gazının karışımı nedeniyle mi zehirlendiği yoksa boğulma sonucu mu öldüğü otopsinin ardından belli olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazlıgöl İhsaniye Termal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title