Haberler

AFGAD Artvin-Şavşat'ta Halkı Dinledi

Güncelleme:

Artvin Faal Gazeteciler Derneği Şavşat'ta halk kürsüsü kurarak, yönetici ve üyeleriyle vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Artvin Faal Gazeteciler Derneği yönetici ve üyeleri, halkın sorunlarını ve taleplerini dinlemek için 06 Ekim 2013 tarihinde Şavşat Belediye Çay Bahçesi'nde "Halk Kürsüsü" kurarak ilçe sakinleriyle söyleşiler yaptı, sorun ve talepleri dinledi.

Gerçekleştirilen "Halk Kürsüsü" etkinliği ile ilgili olarak bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kars, gazeteciliğin zor ve sorumluluk isteyen bir kamu görevi olduğunun altını çizerek, doğruyu kamuoyuna aktarmak her zaman en öncelikli görevimiz olmuştur dedi.

Başkan Kars açıklamasında şunları kaydetti; "Gazetecilik çok zor, ancak bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir iştir. Bugün hava soğuk olmasına rağmen biz daha önce belirlediğimiz tarihte Şavşat halkıyla bir araya geldik. Onları dinledik, konuştuk. Hazırladığımız anketimizi doldurmak isteyenlerle anket çalışması yaptık. Buraya gelmeden önce de Şavşat Kalesi kazı çalışmalarını yerinde görmek, görüntülemek ve kazı başkanı Doç Dr. Osman Aytekin'den yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi almak için kazı alanına gittik.

Artvin Faal Gazeteciler Derneği olarak gerçekleri, doğruyu kamuoyuna aktarmak her zaman en öncelikli görevimiz olmuştur. Bu faaliyetlerimizle, vatandaşların dertlerini, taleplerini dinleyip, kaydettiklerimizi ulaşabildiğimiz bütün yerel ve ulusal yayıncılara ulaştırarak, kamuoyuyla paylaşıp vatandaşların sorun ve taleplerinin kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlamak amacıyla "halk kürsüleri" kuruyoruz.

Bundan sonra aynı etkinlikleri diğer ilçelerde de gerçekleştireceğiz. Ben burada bize ev sahipliği yapan Ynt. Kurulu Üyemiz Şavşat'ın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Songül Kör ve Yayın Koordinatörü Erdoğan Kör ile etkinliğimizin duyurulması ve faaliyetin gerçekleşmesi için katkı sağlayan Belediye Başkanı Sayın Naci Köroğlu'na, bugün burada bizimle olan herkese derneğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Akşam saatlerinde sona eren etkinlik, Dernek Başkanı Yaşar Kars, Bşk. Yrd. Turan Şentürk, Sayman H. Nur Ersöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ziya Akyıldız, Aydın Tatar, Sami Özçelik, Songül Kör ve AFGAD Üyeleri Hakan Aydın'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Ayrıca Dernek üyesi Mümtaz Temiz, Şavşat'ın Sesi Gazetesi Koordinatörü Erdoğan Kör ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nurbay Usta'da etkinliğe iştirakleriyle katkı sağladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Artvin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title