Haberler

Advocaat, Milli Takımdaki Görevini Bıraktı

Güncelleme:

Vitor Pereira ile yol ayrımına gelen Fenerbahçe'nin, teknik direktör adayları arasında bulunduğu öne sürülen Dick Advocaat, Hollanda Milli Takımı'ndaki teknik direktör yardımcılığı görevinden ayrıldı.

Vitor Pereira ile yol ayrımına gelen Fenerbahçe'nin, teknik direktör adayları arasında bulunduğu öne sürülen Dick Advocaat, Hollanda Milli Takımı'ndaki teknik direktör yardımcılığı görevinden ayrıldı.

Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonundan (KNVB) yapılan açıklamada, 22 Mayıs'ta teknik direktör Danny Blind'in yardımcısı olarak iş başı yapan Advocaat'ın görevini bıraktığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Blind, Advocaat'ın ayrılma kararına şaşırdığını ve hayal kırıklığına uğradığını kaydetti.

Hollanda gazetesi NOS ise Advoocaat'ın Fenerbahçe ile 1 yıllığına anlaştığını yazarken, Hollandalı teknik adamın, "Türkiye'de, böylesine büyük bir kulüpte göreve başlayacağım için çok heyecanlıyım. Bu yaşta bir teknik direktör için büyük bir meydan okuma." ifadelerine yer verdi

De Telegraaf gazetesi de 68 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe'ye gideceğini ileri sürdü.

Kariyerinde AZ Alkmaar, PSV, Glasgow Rangers ve Zenit'in yanı sıra Rusya ile Hollanda milli takımlarını çalıştıran Advocaat, şubat ile mayıs ayları arasında da Feyenoord Kulübünün teknik heyetine danışmanlık yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Dick Advocaat Fenerbahçe Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title