Haberler

    Advocaat İsyan Etti!

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, son haftalarda sergiledikleri dalgalı grafiğin nedenlerini araştırdı.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, son haftalarda sergiledikleri dalgalı grafiğin nedenlerini araştırdı. Zorluk derecesi yüksek maçların altından kalksalar da daha zayıf rakiplere karşı yaşanan puan kayıplarını 'disiplinsizliğe' yoran Hollandalı, Krasnodar maçı öncesi öğrencileriyle genel bir konuşma yaptı.



    Adana, Kayseri ve Bursa maçlarından örnekler veren 69 yaşındaki hoca, "Bu 3 karşılaşmayı da kazanamamızın nedeni Samandıra'da çalıştığımız taktiklere ve maç öncesi yaptığımız rakip analizlere dikkat kesilmemeniz. Hal böyle olunca oyun disiplininden kopuyorsunuz.



    Sistemin dışına çıktığınızda bazılarınız kafasına göre oynuyor. Bu durum takımın geneline sirayet ediyor ve tüm dengemiz bozuluyor. Bunun neticesinde de cezayı tüm takım olarak çektiğimiz bir gerçek" ifadelerini kullandı.



    "2. BÖLGEYE DİKKAT EDiN"

    Toplantının ikinci bölümünde Krasnodar özelinde konuşan sarı-lacivertlilerin teknik patronu, Rusya'da izlemeleri gereken yol haritasını çizdi. Orta sahanın kilit nokta olduğuna dikkat çeken Advocaat, "Rakip ev sahibi avantajıyla çok adamla hücuma çıkmak isteyecektir. Bunun için 2. bölgede kalabalık olmalıyız. Top bize geçtiği zaman da defans arkasındaki boşlukları değerlendirip, hızlı hücumlarla sonuca gitmeliyiz" ifadelerini kullandı.



    Kaynak: Vatan

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Fenerbahçe Krasnodar Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title