Haberler

    Advocaat İstedi, Yönetim Harekete Geçti!

    Kanarya'da Vitor Pereira sonrası adeta bayram yaşanıyor.

    Kanarya'da Vitor Pereira sonrası adeta bayram yaşanıyor. Samandıra'da herkesin yüzü gülüyor, saha içinde taraftarın istediği gibi basan, gol arayan bir takım var. Teknik direktör Dick Advocaat'ın getirdiği olumlu hava Grasshoppers maçında alınan 3-0'lık skorla perçinlendi. Ancak 'gerçekçi' bir anlayış sergileyen 68 yaşındaki teknik adam Salih Uçan'ın yetenekli bir futbolcu olmasına rağmen 55-60 maçlık bir periyodu tek başına kaldıramayacağını belirtti.

    BAŞKAN YILDIRIM UĞRAŞIYOR

    Teknik direktör Dick Advocaat ile sarı- lacivertli idareciler geçmişte de gündeme gelen isimler üzerinden kısa bir toplantı yaptı. Fotomaç Gazetesinin haberine göre Hollandalı hocanın da kısa süre önce Kanarya'nın ciddi biçimde ilgilendiği Hakim Ziyech'in ismine onay verdiği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da bu transferi bitirmek için bizzat uğraştığı kaydedildi. Sarı-lacivertliler daha önce Ziyech'in kulübü Twente'ye kiralık formülünü önermiş ancak Hollandalıları bir türlü ikna edememişti. Emenike veya Fernandao'nun olası satışlarından gelecek para da bu transferde kullanılabilir. Kanarya yeni hocasını Advocaat'ı mutlu etmek için tüm imkanlarını zorluyor.

    59 GOL ATTI

    Hakim Ziyech, Heerenveen, bu kulübün alt yapısı ve Twente'de toplam 154 karşılaşmada forma giydi. Ayaklarını raket gibi kullanan yıldız oyuncu 59 kez rakip ağları sarsarken, 41 de asist yaptı. 100 gole direkt etkisi olan Ziyech ısrarla isteniyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Salih Uçan Samandıra Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title