Haberler

Advocaat'ın Yardımcısı Cornelis Geert Aaldrik Pot Krasnodar Eşleşmesini Değerlendirdi

Advocaat'ın yardımcısı Cornelis Geert Aaldrik Pot Krasnodar eşleşmesini değerlendirdi"Rusya Ligi güçlü ve Krasnodar kuvvetli bir takım"Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHAUEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ettiği A Grubunu lider tamamlayan Fenerbahçe'nin son 32 turundaki rakibi Rus ekibi Krasnodar oldu.

Advocaat'ın yardımcısı Cornelis Geert Aaldrik Pot Krasnodar eşleşmesini değerlendirdi

"Rusya Ligi güçlü ve Krasnodar kuvvetli bir takım"

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ettiği A Grubunu lider tamamlayan Fenerbahçe'nin son 32 turundaki rakibi Rus ekibi Krasnodar oldu. Krasnodar ile ilk maç 16 Şubat 2017 Perşembe günü deplasmanda oynanacak. Rövanş maçı ise 22 veya 23 Şubat 2017'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Kurada Fenerbahçe'yi Asbaşkanlardan Ozan Balaban temsil etti. Ozan Balaban, İstanbul'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlar için yakasına siyah kurdela taktı. Kuraya seri başı olarak katılan Fenerbahçe'nin rakibi, Rus temsilcisi Krasnodar oldu.

Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak karşılaşmalardan galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde final maçı, 24 Mayıs 2017 tarihinde İsveç'in Stockholm kentindeki 50 bin kişi kapasiteli Friends Arena Stadyumu'nda oynanacak. Bu maç, organizasyondaki 45., Avrupa Ligi ismiyle ise oynanacak 8. final maçı olacak.

CORNELİS GEERT AALDRİK POT: "ZOR BİR TAKIMLA KARŞILAŞACAĞIZ"

Advocaat'ın yardımcılarından Cornelis Geert Aaldrik Pot, UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakip Krasnodar'ı değerlendirerek "Zor bir kura" dedi.

Cornelis Geert Aaldrik Pot, "Krasnodar zor bir rakip. Rusya ligi güçlü takımlardan oluşuyor. Krasnodar da en iyilerinden biri. Zor bir takımla karşılaşacağız ama şansımız var mutlaka" dedi.

Rusya'da zor şartlarda oynayacaklarının altını çizen Hollandalı çalıştırıcı, "Rusya'da çalışalı 8-9 yıl oldu. O dönemden bu yana Zenit takımı nasıl değiştiyse Krasnodar'da da değişiklikler olmuştur. Şu anda son durumları nasıldır bilemeyiz ama gerekli analizleri yapacağız, o bilgileri alacağız. Ne kadar kaliteli bir takım olduklarını, nasıl bir oyun tarzlarının olduğunu, özelliklerinin ne olduğunu en hızlı şekilde öğreneceğiz. Zor şartlarda oynayacağız. Kış ayında oraya gideceğiz. Havanın soğuk olacağı dönem olacak. Zemin durumu nedir, şartlar nasıl olur bilemiyorum. Zenit'te çalışırken bunu gördük ki saha çok sert olabiliyor. O zaman geldiğinde buna nasıl bir çözüm bulabiliriz, değerlendireceğiz" ifadelerine değindi.

Son olarak Avrupa Ligi'ndeki iyi performansla ilgili konuşan Cornelis Geert Aaldrik Pot, "Biz sezon başı buraya geldiğimizde sezon öncesi hazırlık dönemi sona ermişti. O yüzden başlangıç anlamında zor bir dönemdi. Gelir gelmez 2 Grasshoppers maçı oynamak mecburiyetindeydik. Hemen ardından da lig karşılaşmaları başladı. Çok da olumlu bir başlangıç değildi. Biraz zaman geçtikten sonra -burada Dirk Advocaat'in payı büyük- hocamız takım oluşturmayı başardı. Hem taktik hem teknik anlamda oyunculara isteklerini anlatabildi. Aylar sonra takım oluşturdu. Biz 11 oyuncu değil, tüm takım halinde yolumuza devam ediyoruz, bizim için en büyük kazanç budur" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Krasnodar İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title