Haberler

Adriano Leite Ribeiro, Uyuşturucu Skandalına Karıştı

Güncelleme:

Brezilyada savcılık, Adriano'ya uyuşturucu dağıtımı trafiğine karıştığı iddiasıyla soruşturma açtı. Yıldız isim, 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.

Brezilyalı eski milli futbolcu Adriano Leite Ribeiro için ülkesinde uyuşturucu dağıtımı trafiğine karıştığı iddiası ile soruşturma açıldı.

PASAPORTUNA EL KONULDU

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, ülkesindeki bir uyuşturucu tacirine motosiklet hediye ettiği öne sürülen Adriano hakkında, bu motosikletin uyuşturucu trafiğinde kullanıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Rio de Janeiro'da polis tarafından sorgulanan 32 yaşındaki futbolcunun ülkeden ayrılmasını engellemek için pasaportuna el konuldu. Adriano mahkeme önünde suçlu bulunması halinde 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.

Adriano daha önce de 2010'da bir uyuşturucu satıcısının annesine ait olduğu iddia edilen ve dağıtımda kullanıldığı öne sürülen bir motosiklet satın aldığı gerekçesiyle soruşturma geçirmişti.

ÖNCE PARLADI SONRA ÇAKILDI

Kariyerinde en önemli çıkışı İtalya'nın Parma ile Inter kulüplerinde yaşayan ve çıktığı 152 karşılaşmada 70 kez fileleri havalandıran Adriano, daha sonra düşüş yaşamış ve formasını giydiği ülkesindeki Corinthians, Flamengo ve Atletico Paranaense gibi takımlarda da çok az forma şansı bulabilmişti.

LE HAVRE İLE GÖRÜŞME YAPIYORDU

Nisan ayından bu yana futboldan uzak olan ve Fransa İkinci Futbol Ligi takımlarından Le Havre ile anlaşarak yeşil sahalara dönmesi beklenen tecrübeli oyuncu, geride kalan günlerde bu kulüple görüşmek için Fransa'ya gitmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

ilginçMobil-ANDROID:

Ne oldum dememeli, ne olacam demeli herzaman...

3
1
yanıtYanıtla
Beyin:

Bu adam efsaneydi interdeyken ya sonra kayboldu gitti nedense bu brezilyalıların sonu hep böyle oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title