Haberler

Adriano'dan Arda Turan İtirafı

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Adriano, "Arda, transferim konusunda ilk günden itibaren çok iyi konuştu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Adriano, "Arda, transferim konusunda ilk günden itibaren çok iyi konuştu. Kulüpten çok iyi bahsetti. Başkanımızla beraber transferde önemli rol oynayan kişilerden biriydi" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano, Vodafone Arena'da düzenlenen imza töreni ile resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Adriano, başarıya hala aç olduğunu vurgularken, "İnsan bir kere şampiyon olmanın tadını alınca hep şampiyon olmak ister. Buradaki arkadaşlarım da başarılı olmak istiyor. Beşiktaş için kupalar kazanmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Doğru anda doğru kulüpte olduğuma inanıyorum"

Başkan Fikret Orman'a transfer konusunda teşekkür eden Adriano, "Pazarlık sürecinde çok büyük emeği geçti. Hocam ve takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. 5 sene Sevilla'da, 6 sene Barcelona'da oynadım. Doğru anda doğru kulüpte olduğuma inanıyorum. Bütün Avrupa'da yaşadığım tecrübeleri takımıma yansıtmak istiyorum. Dün de ilk maçımı oynadım. Beni çok güzel karşıladılar. Taraftara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Söylenenlerin tersine çok farklı bir ortamla karşılaştık"

Basın mensuplarının Beşiktaş'a gelmeye nasıl karar verdiniz sorusuna ise Adriano, "Kulüp hakkında zaten hiçbir kuşkum yoktu. Başkanımızın da projelerini çok iyi biliyordum. Bu takım geçen sene şampiyon oldu. Eşimle şehri görmeye geldik. Söylenenlerin tersine çok farklı bir ortamla karşılaştık. Şehirden de çok etkilendim. Mükemmel bir şehirdeyim" şeklinde yanıt verdi.

"Hiçbir zaman adaptasyon problemi yaşamadım"

Kendisini her geçen gün daha iyi hissettiğini vurgulayan Adriano, "Hiçbir zaman adaptasyon problemi yaşamadım. Saha içinde biraz dil problemi var ancak tercümanların yardımlarıyla o da ortadan kalkıyor. Büyük bir takımdan Barcelona'dan geldim. Sevilla da kazanan bir takımdı. Kazanmaya alışkın takımlarda oynadım. Beşiktaş da böyle bir takım. Ben de bu takımın bir parçası olmak istiyorum. Her geçen gün performansımı üst seviyeye taşıyıp daha mutlu olmak istiyorum" dedi.

"Türkiye'de önceden Sevilla'yla geldiğimde UEFA maçı oynamıştım"

Türkiye'deki Brezilyalı futbolcuların sevildiğinin hatırlatılması üzerine Adriano, "Türkiye'de önceden Sevilla'yla geldiğimde UEFA maçı oynamıştım. Burada oynayan idol olan futbolcu arkadaşlarım var. Hepsi kulüp, şehir hakkında iyi referanslar verdiler. Kendim de gelip gördüm. Bir futbolcunun buraya adapte olmaması için neden yok. Çok güvenlikli bir şehir. Brezilya'dan 11 sene önce ayrıldım Avrupa'ya adapte oldum. Buraya da en kolay şekilde adapte olacağım" şeklinde cevap verdi.

"İnsan bir kere şampiyon olmanın tadını alınca hep şampiyon olmak ister"

Beşiktaş'ın başarıyı hak ettiğini ve kendisinin de şampiyon olmak istediğini belirten Adriano, "İnsan bir kere şampiyon olmanın tadını alınca hep şampiyon olmak ister. Kariyerim başarılarında olduğu ilk günlerdeki gibi midemde kelebekler uçuşuyor. Her zaman başarılı olmak istiyorum ve her zaman bu benim için böyleydi. Futbol hayatımı tamamlayıncaya kadar da böyle devam edecek. Takım içindeki arkadaşların da böyle düşündüğünü gördüm. Beşiktaş için kupalar kazanmaya devam edeceğiz. Gördüğüm kadarıyla Beşiktaş bunları hak ediyor" dedi.

"Arda, transferim konusunda ilk günden itibaren çok iyi konuştu"

Basın mensuplarının Barcelona'dan takım arkadaşı Arda Turan'ın transferinde etkili olup olmadığını sormaları üzerine ise Brezilyalı futbolcu, "Arda, transferim konusunda ilk günden itibaren çok iyi konuştu. Kulüpten çok iyi bahsetti. Başkanımızla beraber transferde önemli rol oynayan kişilerden biriydi. Kendisi de çok yetenekli bir oyuncu. Barcelona'da başarılar dilerim ve başarılı olacağına eminim" diye sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Arda Turan Barcelona Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title