Haberler

Adrenalinin Kaynağı 'İlk Kez' Ödüllendirildi

Güncelleme:

'Shining Star Awards 2013'ün ödülleri, 5 Aralık Perşembe akşamı Nossa Costa'da sahiplerini buldu.

Eğlence, Park ve Aktivite sektörünün haber kaynağı olan Atraxion Magazine Dergisi tarafından ilk kez düzenlenen "Shining Star Awards 2013 - Eğlence Ödülleri", Türkiye'de eğlence sektörüne hizmet eden kişi ve kurumların hayata geçirdiği önemli projeleri değerlendirdi. Eğlence sektörünü onurlandıran tek yarışma 'Shining Star Awards 2013'ün ödülleri, 5 Aralık Perşembe akşamı Nossa Costa'da sahiplerini buldu.

Eğlence temalı tüm projeleri kucaklamak amacıyla 13 önemli kategoride gerçekleşen ödül töreninde zorlu bir süreçten geçen jüri üyeleri kararını verdi ve en başarılı projeler ortaya çıktı. Tüm projelerin, jüri üyeleri tarafından tek tek ve toplu değerlendirmesinin ardından eğlence dünyasının en başarılı yatırımları belli oldu. Proje sahiplerini ödüllendirerek yeni projelere teşvik etmek ve sektörde farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleşen "Shining Star Awards 2013 - Eğlence Ödülleri"nde renkli görüntülere sahne oldu.

En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi kategorisinde Anadolu Harikalar Diyarı ile ödül alan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki; "Yıllardır belediye başkanlığı yapıyorum. İlk yıllarımız şehrin alt yapısını düzenlemekle geçti. Sonra üst yapıyı tamamladık. Ardından sıra büyük projelere, sanata, kültüre, eğlenceye ve estetik kaygısı taşıdığımız projelere geldi. Eğer kültür-sanat projelerini ve eğlenceyi yapmazsak şehirlerimiz kocaman bir huzurevi oluyor. İnsanlar işlerine gidip geliyor, suları akıyor, otobüsler çalışıyor. İnsanlar bu şekilde mutlu olabilir fakat şehirlerde eğlencenin olması şart" dedi.

Organizatör Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan ise; sektörün ülke ekonomisindeki payını yükseltmek için öncelikle sektörü öne çıkarmak gerektiğinin altını çizerek: "Eğlence kültüründe Türkiye'de son dönemde önemli gelişmeler var. Sektörün profesyonellerini biraraya getirerek, iş hacmini ortaya çıkaran ATRAX Fuarı'nın 2. yılında; hem Atraxion Magazine adlı eğlence endüstrisi dergimizi yayınlayarak hem de bu özel yarışma ile eğlence sektörünün eksiklerini kapatarak organizasyonumuzu biraz daha zenginleştirmeye çalıştık. Yarışmamıza 7 kategoriden toplam 30 kuruluş ödül için başvurdu. Sektör profesyonelleri ve akademisyenlerden oluşan 5 kişilik jüri değerlendirmesi sonucunda ödül sahibi 7 kuruluş belirlendi. Ayrıca bugün fuarda yapılan anketler ve jüri değerlendirmesi sonucunda fuarın yıldızları kategorisinde 2 kuruluş daha ödüle uygun görüldü. Bugün burada toplam 9 ödül sahibini bulacak. İlk yılımızdan bize inanarak sektöre güç katmak amacıyla ilk adımı atan, yarışmaya değerli ürün, hizmet ve tesisleri ile katılan tüm kuruluşlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ÖDÜLLER

En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi

ANADOLU HARİKALAR DİYARI

En Başarılı Belediye Parkı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ PARKI

En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi

FUN LAB EĞLENCE

En Başarılı Yeni Ürün

SUPERNOVA XD CİNEMA SİMÜLATÖR MAKİNE

En Başarılı Otel Eğlence Alanı

AQUA FANTASY AQUAPARK

En Başarılı Festival

ULUSLARARASI FOLKLOR FESTİVALİ -GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYESİ

En Başarılı Müze

ANKARA ÇOCUK MÜZESİ

En Başarılı Stand

CEMER KENT EKİPMANLARI

Fuarın En Dikkat Çekici Ürünü

YAPAY KAYA TIRMANMA DUVARI VE MACERA PARKURU

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Star Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title