Haberler

Adnan Kahveci'nin Oğlu İlk Kez İsim Verdi: Babamı Erhan Göksel Öldürdü

Güncelleme:

Konuk olduğu programda Turgut Özal ve babasının suikastçilerinin aynı olduğunu ileri süren Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci "O isim Erhan Göksel" dedi.

Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci çarpıcı babasının suikaste gittiğini belirterek, Turgut Özal suikastinin arkasında da aynı isim olduğunu söyledi. Cihan Kahveci, Şirin Payzın'ın "Bu çok ciddi bir iddia neden isim veremiyorsunuz?" sorusu üzerine, "Yok isim veririm. İsim Erhan Göksel" cevabını verdi.

"ADNAN KAHVECİ VE ÖZAL SUİKASTÇİLERİ AYNI"

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu '360 Derece' programına katılan Cihan Kahveci, babasının ölümünün kaza olmadığını ve babasının katledildiğini kanıtladığını ileri sürdü. Kahveci, "Adnan Kahveci ile Turgut Özal'ın suikastçileri aynı. Suikastin arkasında ise İsrail gizli servisi MOSSAD var" dedi.

"İSİM ERHAN GÖKSEL"

Şirin Payzın'ın "Bu çok ciddi bir iddia neden isim veremiyorsunuz?" sorusu üzerine Cihan Kahveci "Yok isim veririm. İsim Erhan Göksel. Siyasal araştırma şirketi kurdu o tarihten sonra. Siyasi bir figür haline geldi. Türkiye siyasetini de şekillendirdi. O kadar ki, şu an ki iktidarın AKP'nin kuruluşu içinde aynı isim var. Organizatörü aynı kişi. İsim babası. Erdoğan'la beraberle 6 yıl çok yakın ilişkileri var. Unakıtan döneminde. Bu İsrail gizli sevisinin yaptırdığı iş. MOSSAD deyince çok klişe geliyor insanlara ama MOSSAD gerçekten eli en kanlı gizli servis. Bunun belgesi de 10 milyon dolar para için yapıyorlar" sözleriyle gündemi sarsacak açıklamalara yer verdi.

"AİLEYE YAKIN DURDUĞU İÇİN GEÇ BULDUK"

Cihan Kahveci suikast ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "Suikastı İsrail gizli servisinin yaptığını düşünüyorum. Belgeleri var. Gizli servisin yaptığı suikastın belgesi olmaz ama belgesi şu. 10 milyon dolar para için yapıyor o tarihte (Erhan Göksel). İsviçre bankasında beraber. Bu arada aileye çok yakın durduğu için geç bulduk. Ben taşları yerine koyarak birleştirip . Benim bulmam da ironik. Devlet varken bu kadar emniyet birimleri bilmem bir sürü şeyler varken benim bulmam trajikomik."

Cihan Kahveci siyasete gireceğini açıklarken, Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cihan Kahveci Adnan Kahveci Erhan Göksel Turgut Özal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

KadirMobil-IOS:

Özala suikastmı adam kalpten gitmedimi manyak bunlar

2
37
yanıtYanıtla
eski anaplı:

para kazanmaları lazım ya dini sömürecekler ya ölüyü sömürecekler bunların cinsi bu

yanıt3
yanıt13
SARP VADİİ:

MANYAK SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER

yanıt20
yanıt2
siyah kalem:

deli gadir, özalı zehirlediler. sen nerde yaşıyon. . .

yanıt17
yanıt1
erkanm@m.m:

Cahil Özal vuruldu bir mitingde ama ölmedi yaralandı

yanıt6
yanıt4
KadirMobil-IOS:

Sinek uçsa mossad yaptı derler

3
34
yanıtYanıtla
karadenizli28:

Peki kardeş adama sormazlar mı bu zamana kadar neden bekledin diye. . . .

13
21
yanıtYanıtla
murat:

kafan basnıyomu babasının öldürüldügünde ilkokuldaydı bu cocuk.

yanıt3
yanıt2
semih atıcı:

adam gibi adam mühsin yazıcıoğlu turgut özal ve adnan kahveci suikasta maruz kalıp yaşamını yitirdi bunların ortak noktası neydi israil düşmanı, satın alınmaması ve halkını gönülden sevmesi peki recep tayyip erdoğan israil düşmanı ise neden oğlunun gemileri israil ile ticaret yapmaya devam ediyor neden suikasta maruz kalmıyor ?????kafama takıldı

26
6
yanıtYanıtla
fuat usta:

İlginç !!!

yanıt2
yanıt1
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title